Trabzonspor yeni golcüsünü resmen açıkladı! Fırtına gol makinesine kavuşuyor: İmzalar atıldı

Trabzonspor yeni golcüsünü resmen açıkladı! Fırtına gol makinesine kavuşuyor: İmzalar atıldı

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Fırtına, yeni golcüsüne kavuşmak için geri sayıma geçti. Karadeniz ekibinin yeni transferi resmen açıklandı.

Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor, Süper Lig'in başlamasına bir hafta kala golcü transferini bitirdi. Bordo-mavili ekip yeni golcüsüne kavuşmak için adeta geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdüren Trabzonspor, yeni sezon öncesindeki son hazırlık karşılaşmasında bu akşam 1461 Trabzon FK ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer çalışmalarını Bjelica'nın raporu doğrultusunda sürdüren bordo-mavili ekip, golcü transferinde mutlu sona ulaştı.

TRANSFERİ RESMEN AÇIKLADI

Geçen sezon takıma katılan Umut Bozok ve Maxi Gomez'den beklenen katkıyı alamayan Karadeniz ekibi, yeni bir golcü arayışına başladı. Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten bordo-mavili ekip, Hırvat ekibi Dinamo Zagreb forması giyen Bruno Petkovic ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı.

Dün akşam Twitter'da bir sohbet odası yayınına katılan bordo-mavili ekibin Proje ve Sponsorluklardan sorumlu yöneticisi Birhan Emre Yazıcı, tecrübeli golcünün yeni sezonda Trabzonspor formasını terleteceğini açıklayarak "Petkovic geliyor. Sosyal medyada yazılan çizilenlere bakmayın, 3 transferimiz tamam. Trabzonspor’a güzel transferler gelecek, biraz sabırlı olun" dedi.

Geçen sezon 42 maçta görev alan golcü futbolcu, takımına 14 gol 9 asistlik katkı sundu. Hırvatistan forması altında ise bugüne kadar 31 maçta terleten 29 yaşındaki golcü futbolcu, söz konusu karşılaşmalarda 8 gol kaydetti.

Dinamo Zagreb forması altında 211 maçta görev alan golcü futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 65 gol kaydederken 48 kez asist yaptı.

Mislav Orsic auteur d'un bijou avec le Dinamo Zagreb - Tout le foot | Walfoot.be

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN