Yer yerinden oynayacak! Galatasaray'ın eski hocası Beşiktaş'ın başına geçiyor: Resmen açıklandı...

Yer yerinden oynayacak! Galatasaray'ın eski hocası Beşiktaş'ın başına geçiyor: Resmen açıklandı...

Seçim kararı alan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Seçime kadar takımı Burak Yılmaz'ın çalıştıracağını açıklayan Beşiktaş, dikkat çekici bir açıklamaya imza attı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Lugano yenilgisi sonrasında Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş, olağanüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldı. Siyah-beyazlı takım, Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan seçime kadar takımı Burak Yılmaz'ın çalıştıracağını açıklarken Beşiktaş'ta dikkat çekici bir gelişme yaşandı.

Aralık ayında gerçekleşecek başkanlık seçimine kadar takımın başında Burak Yılmaz'ın yer alacağını duyuran Beşiktaş, genç teknik adamın ekibine takviye yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün, Burak Yılmaz'ın ekibine yaptığı takviye 'Igor Tudor Beşiktaş'ın başına geçecek' şeklinde yorumlandı.

Siyah-beyazlı ekibin internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, son olarak Hırvat teknik adam Igor Tutor'un ekibinde yer alarak Marsilya'da görev yapan antrenör Hari Vukas ile son olarak Letonya temsilcisi Riga'da görev alan Toni Modric'in Burak Yılmaz'ın ekibine katıldığı açıklandı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Hari Vukas ile Toni Modric, Futbol A Takımımızın Teknik Ekibine Katıldılar Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğüne Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric getirilmişlerdir. Vukas’a ve Modric’e görevlerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadelerine yer verildi

Tudor hem Maicon, hem de Chiriches'i istiyor | Goal.com Türkçe

Her iki antrenörün de Tudor'un Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Hırvat teknik adamın ekibinde yer alması 'seçimden sonra Tudor, Beşiktaş'a imza atacak' yorumlarına neden oldu.

Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde 34 maçta görev alan Tudor, söz konusu karşılaşmalarda 19 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

Hırvat teknik adam son olarak Fransız devi Marsilya'yı çalıştırırken 48 maçta 27 galibiyet elde etti ve 1,83 puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN