BingX'ten sürekli vadeli işlemlerde 'sıfır kayma' garantisi

BingX'ten sürekli vadeli işlemlerde 'sıfır kayma' garantisi

BingX, güncellenmiş Garantili Fiyat özelliği ile kripto para işlem deneyiminde devrim yaratıyor. Sürekli vadeli işlemlerde sıfır kayma sağlamayı amaçlayan bu yenilikçi özellik, popüler seçenekler de dahil olmak üzere 166 işlem çiftinin tamamını kapsıyor.

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan BingX, sürekli vadeli işlemlerde yaşanan kayma sorununa çözüm getiren Garantili Fiyat özelliği ile kripto para işlem deneyiminde devrim yaratıyor. Bu yenilikçi özellik, BingX'in sürekli vadeli işlemlerinde mevcut olan 166 işlem çiftinin tamamını kapsayarak, BTC/USDT, ETH/USDT gibi popüler seçenekler de dahil olmak üzere yatırımcıların kayma sorunu olmadan işlem yapmalarına olanak sağlıyor.

SÜREKLİ VADELİ İŞLEMLER

Sürekli vadeli işlemler, bir dayanak varlığın değerine bağlı kripto alım satım araçlarıdır ve kripto yatırımcılarının varlığın gelecekteki fiyatları üzerinde spekülasyon yapmasına olanak tanır. Ancak, düşük piyasa likiditesi veya yüksek volatilite gibi durumlarda kayma sorunu ortaya çıkabilir. Bu sorun, bir işlemin yapıldığı beklenen fiyat ile işlemin gerçekleştiği fiyat arasındaki farkı ifade eder.

GARANTİLİ FİYAT ÖZELLİĞİ

BingX'in Garantili Fiyat özelliği, yatırımcıların piyasa dalgalanmaları hakkında endişelenmeden işlemlerini tam olarak önceden belirlenmiş fiyattan gerçekleştirmelerini sağlar. BingX kullanıcıları, bir "Tetikleme Emri/ Trigger Order" veya "Zarar Durduma Emri/ Stop-Loss Order" oluştururken bu özelliği seçerek, BingX'in ilgili riskleri üstlenmesiyle pozisyonlarının kayma olmadan gerçekleştirilmesini sağlayabilirler.

HERHANGİ BİR SON KULLANMA TARİHİ YOK

Garantili Fiyat özelliği, BingX'in sürekli vadeli işlemlerinde mevcut olan 166 işlem çiftinin tamamını kapsamaktadır ve herhangi bir son kullanma tarihine sahip değildir. BingX, Garantili Fiyat özelliği ile birlikte kripto yatırımcılarının sürekli vadeli işlemlerinde sıfır kayma deneyimi yaşamasını sağlayarak, kripto para piyasalarında devrim yaratmaya devam ediyor.

BingX, kripto para piyasalarında yaşanan kayma sorununa getirdiği çözümle yatırımcıların güvenli ve rahat bir şekilde işlem yapmalarını sağlarken, Garantili Fiyat özelliği ile de yatırımcıların işlemlerindeki riskleri minimize ediyor.

"HASSAS TİCARETİN GÜCÜ KULLANICILARIN ELİNDE"

BingX Marka Sorumlusu Megan Nyvold, "Geliştirilmiş Garantili Fiyat özelliğimizi kullanıma sunarak, hassas ticaretin gücünü kullanıcılarımızın ellerine teslim ediyoruz. BingX'in yenilikçi ve kullanıcı merkezli çözümlere olan bağlılığı, kripto para piyasalarında mümkün olanın sınırlarını zorlamaya devam ettikçe parlıyor" şeklinde açıkladı.

BİNGX'İN İNOVASYON KARARLILIĞI

BingX'in inovasyon konusundaki kararlılığı, kripto para dünyasında birçok yeni özelliğin geliştirilmesine öncülük etmesini sağlıyor. BingX, öncü rolünü sürdürerek kullanıcı deneyimlerini geliştirmek ve kripto para dünyasında daha da ilerlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

BİNGX HAKKINDA

2018 yılında kurulan BingX, 5 milyondan fazla kullanıcısı ile dünya çapında 100'den fazla ülke ve bölgeye Spot, Türev, Copy Trade ve Grid işlem hizmetleri sunan lider bir kripto borsasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN