Telefon almak için tam sırası! Gümrükten son model telefonlar sadece 5 bin TL'ye satışa çıktı: Sadece ilk giden görüp alacak!

Telefon almak için tam sırası! Gümrükten son model telefonlar sadece 5 bin TL'ye satışa çıktı: Sadece ilk giden görüp alacak!

Elektrikli eşya fiyatlarının artması ve Türk lirasının döviz karşısında giderek erimesi sonucu herkesin temel ihtiyacı telefonlar, Ticaret Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde gümrükten satılıyor. En yeni gümrüklü telefon modeli sadece 5.000 TL'ye satılıyor. İşte detaylar..

Ülkemizde son dönemde enflasyon oranındaki artışa bağlı olarak Türk Lirası'nın değer kaybetmesi ile birlikte tüm ürün, hizmet ve emtialarda önemli fiyat artışları görüyoruz. Bu dönemde özellikle teknolojik cihazların yükselen fiyatları ile akıllı telefon fiyatları cepleri yakmaya başladı. Bir akıllı telefona sahip olmak giderek zorlaşıyor. Bu durumda 6.000 TL aralığında fiyatlandırılan giriş seviyesi telefonlarla birlikte birçok kişi ucuz telefon arayışına girdi.

Gümrükten son model telefonlar sadece 5 bin TL

GÜMRÜKTEN TELEFON SATIŞI

Akıllı telefon almanın çok zorlaştığı bu dönemde devletin aldığı önlemler çözüm sunuyor. Bu konuda T.C. Ticaret Bakanlığı resmi ihalesinde uygun fiyata satılan altı adet cep telefonu bulundu. Bu konuda uygulamaya dahil olan telefonlar arasında en yeni akıllı telefon modellerinin de yer aldığı kaydedildi.

Yurt dışından cep telefon getirmenin zor olduğu son zamanlarda uygulama vatandaşların ilgisini çekti. Aynı zamanda yurt dışından alınan bir telefonu gümrükte satmak, yurt dışı telefon kayıt ücreti ödemekle aynı maliyete girebileceği için oldukça kazançlı görülmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN