Android M için güncelleme yayınlandı

Android M için güncelleme yayınlandı

Google’ın geçtiğimiz Haziran ayında yayınladığı Android M işletim sisteminin geliştirici sürümüne güncelleme geldi. Güncelleme ile gelen yeniliklere göz atın...

Dünyanın en önemli teknoloji şirketleri için yazılımsal taraftaki geliştirme faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Microsoft için Windows 10’un son virajda olduğu, Apple'ın OS X El CapitaniOS 9 ve Google'ın Android M işletim sistemleri için de cihaz sahipleri ile buluşacakları sonbahar ayları yaklaşıyor. Android sisteminin gelecek dönem versiyonu olan ‘M’ için önemli bir güncelleme yayınlandı.

Gelen güncelleme ile şu anda Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ve Nexus Player cihazlarında yer alabilen geliştirici sürümü bazı hata düzeltmeleri ve özellikler kazanıyor… 

15-07/11/android-m-logo.jpg

Kişi ve kimlik izinlerinde değişiklikler, Harici hafıza, Wi-fi ve Bluetooth konumu ile USB üzerinden bağlantı kurulduğunda varsayılan olarak ‘şarj’ modunda kullanım ve belki de en önemlisi geliştirilmesi için son noktaya yaklaşan API’lerin geliştiricilerin önüne sunulması. TextInputLayout düzeltmesi de bir diğer güncelleme özelliği olarak geliyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN