Elon Musk'tan Gazze’deki Kızılay ve Kızılhaç’a bağış

Elon Musk'tan Gazze’deki Kızılay ve Kızılhaç’a bağış

SpaceX, Tesla ve dünyaca ünlü sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, dün yaptığı açıklamada X platformunda Gazze'deki savaşla ilgili abonelik ve reklamlarda elde edilen tüm geliri, İsrail'deki hastanelere ve Gazze'deki Kızılhaç/ Kızılay’a bağışlayacağını açıkladı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik havadan, denizden ve karadan düzenlediği saldırıları 47. gününde de devam ederken, dünyaca ünlü sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk'tan bir açıklama geldi.

Sosyal medya platformu X hesabından açıklama yapan Musk, “X Corp, Gazze'deki savaşla ilgili reklam ve aboneliklerden elde edilen tüm geliri İsrail'deki hastanelere ve Gazze'deki Kızıl Haç/Kızılay’a bağışlayacak” ifadelerini kullandı.

'FONLARIN NASIL HARCANDIĞINI TAKİP EDECEĞİZ'

Yaptığı açıklamanın ardından bir kullanıcı tarafından, “Bağış yapacak olmanız harika. Paranın Hamas'ın eline geçmeyeceğini nereden biliyorsun?” sorusuna Musk, “Fonların nasıl harcandığını Kızıl Haç/Kızılay üzerinden takip edeceğiz. Daha iyi fikirlere açığız. Irk, inanç, din ya da başka bir şey gözetmeksizin masumları önemsemeliyiz.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN