Akaryakıt fiyatlarında indirim üstüne indirim! Bu gidişle eski fiyatından satılacak: Benzin ve motorin litre fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında indirim üstüne indirim! Bu gidişle eski fiyatından satılacak: Benzin ve motorin litre fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında bayram indirimi gelmeye devam ediyor. Bayramın ilk günü ile birlikte hem motorin fiyatlarında hem de benzin fiyatlarında indirim yapıldı. Yaşanan gelişme ile birlikte benzin ve motorin pompalarında uzun kuyruklar oluştu. Gece yarısı itibariyle gelen indirim otomobil sürücülerinin dikkatini çekti. Peki, akaryakıta ne kadar indirim geldi? İşte tüm detaylar...

BENZİN VE MOTORİNDE REKOR İNDİRİM

Bayram ile birlikte akaryakıt fiyatlarında indirim üstüne indirim geldi. Hem motorin hem de benzin fiyatlarında yapılan indirim ile birlikte otomobil sürücüleri akaryakıt istasyonlarının yolunu tuttu.

Son günlerde petrol fiyatlarında yaşanan zamlı süreç yerini indirime bıraktı. OPEC+ tarafından alınan karar ile birlikte petrol üretiminde kısıtlamaya gidilmişti. Aynı zamanda doların da yükselmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarında da güncelleme geldi.

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların devam ettiği günlerde bayram müjdesi otomobil sahiplerine duyuruldu. Gece yarısı itibariyle akaryakıt fiyatlarında çifte indirim yapıldı.

fa-pcgqwyaakkee.jpg

AKARYAKIT FİYATLARINDA BAYRAM İNDİRİMİ

Gece yarısı ile birlikte gelen indirim sonrasında otomobil sahiplerinin yüzü güldü. Hem motorin fiyatlarında hem de benzinin litre fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Benzin fiyatlarında bayram ile birlikte 1 lira 21 kuruş tutarında indirim yapıldı. Motorin fiyatlarında ise 91 kuruşluk indirime gidildi.

İndirim sonrasında İstanbul'da ortalama benzin fiyatı 21 lira 25 kuruş, Ankara'da 21 lira 61 kuruş, İzmir'de 21 lira 57 kuruşa düştü. İndirim sonrası ortalama motorin fiyatları İstanbul'da 20 lira 23 kuruş, Ankara'da 20 lira 60 kuruş, İzmir'de ise 20 lira 67 kuruşa kadar geriledi.

akaryakitta-zamlar-pes-pese-geliyor-benzinden-sonra-motorin-fiyatlari-da-yukseldi-iste-guncel-akaryakit-fiyatlari-183.jpg

İSTANBUL İNDİRİMLİ AKARAYAKIT FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası Benzin fiyatı: 21,21 TL

İstanbul Anadolu Yakası Motorin fiyatı: 20,15 TL

İstanbul Avrupa Yakası Benzin fiyatı: 21,25 TL

İstanbul Avrupa Yakası Motorin fiyatı: 20,22 TL

ANKARA İNDİRİMLİ AKARAYAKIT FİYATLARI

Ankara Benzin fiyatı: 20,22 TL

Ankara Motorin fiyatı: 20,56 TL

İZMİR İNDİRİMLİ AKARAYAKIT FİYATLARI

İzmir Benzin fiyatı: 21,59 TL

İzmir Motorin fiyatı: 20,63 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN