Akaryakıt fiyatlarında liste değişti! Büyük indirim geldi: İşte yeni pompa fiyatı

Akaryakıt fiyatlarında liste değişti! Büyük indirim geldi: İşte yeni pompa fiyatı

Akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Peki güncel fiyatlar ne?

Akaryakıt sektörü, fiyat oynaklıkları nedeniyle sürekli değişiyor. Bu hafta, Brent petrol fiyatlarındaki paralel ivme ve doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanmalar da fiyatlara etki ederek, gece yarısı benzin fiyatlarına büyük bir zam yapılmıştı. Ancak, bugün itibarıyla motorin ve benzin fiyatlarına büyük bir indirim geldiği açıklandı. Motorin fiyatları 14 ay sonra bu seviyelere geriledi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de 6 Mayıs Cumartesi günü güncellenen akaryakıt fiyatlarına göre, İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı 19.34 TL olarak belirlendi. Aynı bölgede motorin litre fiyatı ise 17.91 TL olarak güncellendi. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise bir litre benzin fiyatı 19.39 TL olarak belirlenirken, motorin litre fiyatı 17.97 TL oldu. Aynı bölgede LPG litre fiyatı ise 10.25 TL ve 10.52 TL olarak güncellendi.

Sürücüler, bu indirimle birlikte artık daha uygun fiyatlarla yakıt alabilecekler. Ancak, akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmaların sürekli olarak devam edeceği unutulmamalıdır.akaryakıtta dalgalanma

Ankara'da da benzin ve motorin fiyatları güncellendi. Ankara'da bir litre benzin fiyatı 19.74 TL olarak belirlenirken, motorin litre fiyatı ise 18.33 TL oldu. Ankara'da LPG litre fiyatı ise 10.45 TL olarak güncellendi.

İzmir'de de benzin ve motorin fiyatları güncellendi. İzmir'de bir litre benzin fiyatı 19.72 TL olarak belirlenirken, motorin litre fiyatı ise 18.42 TL oldu. Aynı bölgede LPG litre fiyatı ise 11,04 TL olarak güncellendi.

Brent petrol fiyatlarındaki paralel ivme devam ederken, doların Türk Lirası karşısındaki dalgalanması da akaryakıt fiyatları üzerinde etkisini sürdürüyor. Son zamanlarda akaryakıt sektör fiyatlarındaki oynaklıklar nedeniyle gece yarısı benzine büyük bir zam yapılmıştı. Ancak son güncelleme ile birlikte motorin ve benzin fiyatlarına büyük indirimler geldi. 14 ay sonra motorin fiyatları bu seviyelere geriledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN