Akbank ödeme musluklarını bir açtı pir açtı! Nakit ihtiyacı olan koşsun: Faizsiz 15 bin TL anında cebinizde

Akbank ödeme musluklarını bir açtı pir açtı! Nakit ihtiyacı olan koşsun: Faizsiz 15 bin TL anında cebinizde

Akbank'tan acil nakde sıkışanlara müjde! Yeni bir kampanyaya imza atan banka, 15 bin TL'lik kredi için başvuruyu anında kabul ediyor. İşte, Akbank'ın yeni kredi kampanyası...

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Akbank, yeni kampanyasıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeyi başladı. Banka, 15 bin TL'lik kredi kampanyasında başvuru kabullerinin başladığını duyurdu.

FAİZSİZ KREDİ İMKANI

Akbank'ın yaptığı son duyuruda nakit ihtiyacı olanlar yeni bir kampanya başlatıldığı bilgisi yer aldı. Banka, acil nakde sıkışanlara 15 bin lira ödeme yaparken hiçbir faiz de koymayacağını duyurdu.

p-h-5-ic.jpg

30 Eylül tarihine kadar devam eden kampanyadan yararlanmak isteyenlerin ise ilk defa banka müşterisi olması gerekiyor. Bankanın mobil uygulamasını indirdikten sonra müşteri ol seçeneğini seçenler, görüntülü konuşma yöntemiyle müşteri olma işlemlerini tamamlayarak faizsiz 15 bin TL kredi kampanyasından faydalanabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN