Bu araçlarda su yakmıyor! 12 günde 4,37 TL! Fiyatlar evlere incir ağacı dikecek: Tabelalar yeniden değişiyor

Bu araçlarda su yakmıyor! 12 günde 4,37 TL! Fiyatlar evlere incir ağacı dikecek: Tabelalar yeniden değişiyor

Araç sahipleri bu haberle yıkılacak. Artan fiyatlar cep yakarken benzinden sonra bu kez de motorine zam geliyor. Döviz ve petrol fiyatları artış gösterirken motorin fiyatlarına 1,64 TL zam yapılacağı duyuruldu. 12 gün içerisinde 4,37 TL zam yapıldı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Döviz kurları ve uluslararası ürün fiyatlarındaki artış vatandaşları canından bezdirdi. Seçimlerin ardından peş peşe zam haberleri duyan vatandaş da çileden çıktı. Akaryakıt fiyatlarında artış yapıldığı belirtilirken motorin fiyatlarına 1 TL 64 kuruş zam geleceği duyuruldu. Son 12 gün içerisinde 4 TL 37 kuruş zam yapıldığı belirtilirken fiyatlar da araştırılmaya devam ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…


MOTORİN FİYATLARI UÇUŞA GEÇTİ

Akaryakıt fiyatları yakından takip edilirken bütün araç sahiplerini üzecek açıklamalarda peş peşe geliyor. 20 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olacak 1,64 TL kuruşluk zam haberini duyan soluğu benzin istasyonunda alıyor. Akaryakıt sektöründen alınan bilgiler doğrultusunda Güney Kore'de yapılan son nükleer füzyon deneyiminin başarılı olması ile birlikte Petrol arzında yaşanan sıkıntılar motorin fiyatlarına yansıdı. Yaşanan gelişmeler zam olarak fiyatları yansırken amlarla birlikte İstanbul'da motorinin fiyatı 23,82 TL'ye, Ankara'da 24,24 TL'ye, İzmir'de ise 24,36 TL'ye yükselecek.

akaryakit-indirim.jpg


12 GÜNDE %22 ZAM

7 Haziran 2023 tarihinde 1 TL 36 kuruş zamlanan motorin fiyatı 9 Haziran'da 1 TL 37 kuruş zamlandı. Yapılan zamlar vatandaşı canından bezdirirken 12 gün içerisinde yapılan 3 zam olarak ekranlara yansıyacak. 12 günde yapılan zam oranı %22,5'e ulaşırken 9 Haziran 2023 tarihinde benzinde yapılan 2 TL 70 kuruşluk zam ile birlikte benzinin fiyatı İstanbul'da 24,04 TL, Ankara’da 24,45 TL, İzmir’de 24,48 TL seviyesine yükseldi.

akaryakit-indirimi.jpg

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Akaryakıt fiyatları rafine uzaklıkları ve kar marjlarına göre bayilere illere ve ilçelere göre değişiklik göstermektedir. Her ilde farklı bir tablo ile karşılaşılırken güncel fiyatlarda merak konusu oldu. Güncel akaryakıt fiyatları şu şekildedir:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN