Elektriklisi dizelinden 2 milyon daha ucuz! BMW'den şaşırtan kampanya... Siz olsanız hangisini alırdınız...

Elektriklisi dizelinden 2 milyon daha ucuz! BMW'den şaşırtan kampanya... Siz olsanız hangisini alırdınız...

Otomobil almayı düşünenlere sevindirici haber! BMW herkesi şaşırtan bir kampanya başlattı! BMW’nin bomba kampanyasında elektriklisi dizelinden 2 milyon daha ucuz! Siz olsanız hangisini alırdınız...

Otomobil fiyatları her geçen gün artarken BMW şaşırtan bir kampanya başlattı. BMW’nin yeni kampanyasından bahseden otomotiv gazetecisi Emre Özpeynirci, BMW'nin çarpıcı kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekti.

ARADA 2 MİLYON TL FARK VAR

bmw-5-serisi-desktop.jpg

Dizel ile elektrikli araçlarının arasındaki fiyat farkını gözler önüne seren Özpeynirci “Dizeli 5 milyon, elektriklisi 3.9 milyon TL!” ifadelerini kullandı.

BMW’NİN YENİ MODELLERİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Özpeynirci’nin verdiği bilgilere göre, dizel Model (520d xDrive): Yüzde 150 ÖTV dilimine giren yeni 5 Serisi'nin dizel versiyonu, Türkiye'de 5 milyon 93 bin TL'den satışa sunuluyor. Yüzde 40’lık ÖTV diliminde yer alan tamamen elektrikli olan versiyonu i5 (eDrive30) ise şaşırtıcı bir şekilde 3 milyon 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor. Bu model, 160 kW (218 bg) gücünde motora sahip olup, 582 km menzile sahip.

Yıl sonunda piyasaya sürülecek olan model (i5 M60), 601 beygir gücü ve 516 km menziliyle dikkat çekiyor. Fiyatı ise 5 milyon 999 bin TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN