Hem çalışana hem emekliye müjde! Tek şartla 2.500 TL ödeme yapılacak! Sadece 3 gün kaldı

Hem çalışana hem emekliye müjde! Tek şartla 2.500 TL ödeme yapılacak! Sadece 3 gün kaldı

Ramazan Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşların da nakit ihtiyacı artmaya başladı. Ramazan Bayramı'na yaklaşırken dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileleri ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte merak edilen ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Nisan ayı kapsamında sosyal yardım ödemelerine devam ediyor. Ramazan Bayramı gelmeden artan nakit ihtiyacını karşılamak için farklı kampanyalar sunulurken ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için 2.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Ödemeler hakkında araştırmalar devam ederken detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte merak edilen ödemeler hakkındaki tüm detaylar…


2.500 TL ÖDEME YAPILACAK

Ramazan Bayramı öncesinde hem çalışanları hem de emeklilerin yüzünü güldüren açıklamalar gelmeye devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere sağlanacak destek ödemeleri kapsamında 2.500 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardım ödemeleri için kolları sıvadı. 2.500 TL yardım desteği sağlanacağını belirten bakanlık ödemeler için başvuru şartlarında açıkladı.

paralarr.jpg

Bakanlık tarafından yapılan duyuru kapsamında ödemelerin PTT aracılığıyla vatandaşlara ulaştırılacağı duyuruldu. 2.500 TL ödeme yapılacağı belirtilirken başvuru şartları hakkında araştırmalarda hız kazandı. İhtiyaç sahipleri, emekliler ve asgari ücret ile çalışan vatandaşların başvuru formunu doldurması durumunda 2500 TL olarak yapılacak ödemelerden yararlanabileceği belirtildi.

DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaç duyduğu nakit ödemeler için açıklamalarda peş peşe geliyor. Emeklilerin, ihtiyaç sahibi ailelerin ve asgari ücretle çalışan kişilerin 2500 TL olarak yapılan ödemelerden yararlanabileceği belirtildi. 2.500 TL tutarında Ramazan yardımı için 3 gün içerisinde başvuru yapılacağı belirtildi. Başvuru şartları kapsamında hane başına düşen gelirin asgari ücretin üçte birinden az olması şartı isteniyor.

para.jpg

ÖDEMELER NEREDEN ALINACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan harçlık için ödemelerin nasıl yapılacağı merak ediliyor. PTT şubeleri üzerinden yapılacak ödemeler kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin hesabına 2.500 TL yatırılacağı belirtildi. Ödemelerden yararlanmak isteyen vatandaşların kimlik kartları ile birlikte PTT şubelerine gitmesi gerekiyor. Ödemeler Tek seferlik olarak yapılacaktır. Bu ödeme emeklilerin alacağı bayram ikramiyelerine ek olarak yapılan bir ödeme olarak karşımıza çıkmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN