Yastık altında altın biriktirenler köşeyi dönecek! Mart ayında altın uçacak, Tuna Kaya ne kadar olacak açıkladı

Yastık altında altın biriktirenler köşeyi dönecek! Mart ayında altın uçacak, Tuna Kaya ne kadar olacak açıkladı

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni yıllar beraber yatırımcılar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu sorgulamaya başladı. Bu doğrultuda gram altın için yeni tahminin açıklayan ekonomist Tuna Kaya, vatandaşları uyardı. Mart ayına dikkat, uçuşa geçecek. Treni kaçıran çok pişman olur. İşte Tuna Kaya'nın gram altın beklediği yeni seviye...

2022 yılında sürekli olarak yükseliş eğiliminde olan altın fiyatları yeni yılla beraber merak konusu oldu. Gram ve çeyrek altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken piyasalarda hareketlilik başladı. Geçtiğimiz senenin başında, 2023 yılını işaret ederek gram altının 3 bin lira olacağını iddia eden ekonomist Tuna Kaya'dan yeni tahmin geldi. Öyle bir seviye verdi ki duyan çıldıracak. Mart ayında altın uçacak, bunu yapmayan yandı. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 8 Ocak 2023 tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 8 Ocak Pazar güncel altın fiyatları...

TUNA KAYA UYARDI: MART AYINDA UÇACAK!

Yaptığı tahminlerle yatırımcılar tarafından yakından takip edilen ünlü ekonomist Tuna Kaya, 2023 yılına işaret ederek gram altının 3 bin TL olacağını ifade etmişti. Yeni yılla beraber piyasaları değerlendiren Tuna Kaya, gram altın için tahmini güncelledi. Mart ayını işaret eden Kaya, 'Öyle bir seviye geliyor ki treni kaçıran yanar' diyerek uyardı herkesi. İşte Tuna Kaya'nın dikkat çeken sözleri:

SEÇİM SONRASINA DİKKAT ÇEKTİ

"Ons altın tarafının yükselmesini bekliyorum. Gram altın, ons altınla hareket ediyor. Dolar/TL stabil duruyor. Yılın ilk çeyreğinde 1200 lira bizim hedef noktamız. Seçim sonrası ise gram altında kazançlar daha da artacaktır"

fgbgbf.jpg

"Gümüş tarafında yükseliş trendi devam ediyor. Gram gümüş yukarı doğru kırdığında 16 liraya gidecek. Olası düşüşlerde alabilirsiniz"

8 OCAK 2023 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 1.123,87 SATIŞ: 1.124,09

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

ALIŞ: 1.848,00 SATIŞ: 1.883,00

YARIM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 3.685,00 SATIŞ: 3.765,00

dffddf-8.jpg

TAM ALTIN FİYATI

ALIŞ: 7.610,00 SATIŞ: 7.702,00

CUMHURİYET ALTIN FİYATI

ALIŞ: 7.539,00 SATIŞ: 7.653,00

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN