14 Mart'ta ne olacağını açıkladı: Ünlü isimden uykuları kaçıran sözler!

14 Mart'ta ne olacağını açıkladı: Ünlü isimden uykuları kaçıran sözler!

Kahramanmaraş depreminin ardından Türkiye'nin farklı bölgelerinde de depremler meydana geldi. Deprem tahminleri ile gündemde yer alan Avustralyalı gök bilimci Frank Hoogerbeets’ten sonra açıklama bu kez de Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. Hoogerbeets'in iddiası büyük paniğe neden olmuş ve açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmıştı. Hoogerbeets'in ardından Cübbeli'nin açıklamaları da endişeye neden oldu. İşte Cübbeli Ahmet'in o kehaneti...

Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketinin ardından bölgede çalışmalar devam ederken sallantılarda devam ediyor. Kamuoyundan birçok farklı isim deprem felaketi hakkında açıklama yaparken İstanbul depremi içinde uyarılarda bulunuyor. Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Ünlü ise 14 Martı 15 Mart'a bağlayan geceyi işaret ederek ülkede yeni bir felaketin oluşabileceğini vurguladı. İşte herkesi korkutan o açıklamalar…

CÜBBELİ AHMET HOCA HERKESİ UYARDI

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin ardından birçok isimden yeni depremler için uyarılar gelirken bu kez Cübbeli Ahmet Hoca herkesi uyardı. 14 Mart’ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat çeken Ahmet Hoca, Rumi takvime göre ilk Çarşamba olduğunu vurguladı. Bunun takvime bakarak tespit edildiğini dile getiren Ahmet Hoca, sene içerisinde iki Çarşamba’ya dikkat çektiklerini ve dua yazdıklarını belirtti.

cuppeli-ahmet-hoca.jpg

Sene içerisinde iki kez bugünleri aktardığını ifade eden Ahmet Hoca, "Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında çok acayip ilimler koymuş. Burada Mart'ın ilk Çarşambasını işaret ediyor. Zaten Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gün için senelerdir anlatıyorum. Mart önümüzde şu an. Bu sene 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edelim.” dedi.

Kendisinin astrolog ya da gökbilimci olmadığına değinen Cübbeli Ahmet Hoca, ulemalara bakan biri olduğunu vurguladı. Orada yazanları aktardığını ifade eden Ahmet Hoca, “Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun." sözlerini dile getirdi.


DEPREM KAHİNİ DE KONUŞMUŞTU

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin 3 gün önce sosyal medya hesabından paylaşan Avustralyalı gökbilim Frank Hoogerbeets de geçtiğimiz günlerde bir uyarı daha yapmıştı. Sismik olay tahminleri ile yeniden gündeme gelen uzman isim Mart ayının ilk haftasına dikkat çekmişti.

hoogerbeets-tahmin.jpg Büyüklüğü 7 veya 8'in üzerinde olacak sismik bir olayın gerçekleşebileceğine değinen Frank Hoogerbeets, Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin birbirine yakınlaşacağını söyledi. Mart ayının 3'ü veya 4'ünde büyük bir sismik olay yaşanabileceğini ifade eden uzman isim dolunay ile birlikte ayın 6'sı ve 7'sinde de yeni olaylar yaşanabileceğini iddia etmişti. Abartmadığını ya da herhangi bir korku yaratmaya çalışmadığını vurgulayan Frank Hoogerbeets, kritik gezegen geometrisine Sismik olayları neden olduğunu ve küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizmişti.

frank-hoogerbeets.jpg
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden açıklayan uzman isim yeni paylaşımında, “Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye Lübnan) 7.5 deprem olacaktır” ifadelerine yer vermişti.

SÖZ YAZARLIĞI DA YAPIYOR

Gezegenlerin dizilim açıları ile ilgili deprem tahmini yapan Hoogerbeets, şarkıcı ve söz yazarlığı kimliği ile de tanınıyor. En iyi Avustralyalı gökbilimciler listesinde 3. sıraya adını yazdıran Frank Hoogerbeets 2002 yılında depremlerle ilgili oluşturduğu siteye Ditrianum adını verdi. Hoogerbeets,YouTube kanalı üzerinden ya da sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla tahminlerini iletiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN