15 yaşındaki gencin enkaz altıdayken annesine söylediği sözler yürekleri paramparça etti! Bu acının tarifi yok...

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi günü yaşadığı felaket ile tarihin en büyük felaketini yaşadı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi birden vuran depremin ardından bölgeden yürek sızlatan görüntüler gelmeye devam ediyor. Bölgede arama ve kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, 15 yaşındaki bir gencin enkaz altındayken annesine söyledikleri milyonlarca kişiyi ağlattı. Bu acının tarifi yok. İşte yürekleri sızlatan kare...

Merkez üssü Elbistan ve Pazarcık olan ve 10 ilde aynı anda hissedilen depremin bilançosu giderek artıyor. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken 4 günle birlikte mucizeler gerçekleşmeye devam ediyor. Binlerce insan enkaz altından kurtarılmaya çalışıyor. Bölgeden gelen son görüntüler ise milyonlarca kişiyi gözyaşına boğdu. 15 yaşındaki bir gencin enkaz altında annesine söyledikleri yürekleri paramparça etti. Seni çok seviyorum...

6 SAATLİK ÇALIŞMA SONRASINDA GELEN MUCİZE

Deprem Kahramanmaraş'ta büyük bir yıkıma neden olurken bölgede arama kurtarma ekipleri tüm hızıyla devam ediyor. Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde enkaz altında kalan 15 yaşındaki Abdullah Gümüştoki tam 6 saatlik çalışma sonucunda kurtarıldı. Binanın 2'inci katında bulunan Gümüştoki, bölgeye getirilen ekskavatörün yardımı ile enkazdan çıkarıldı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE"

İlk olarak açıklan bir delik ile yetkililer Abdullah ile iletişime geçti. Hava ve su desteği verilen Abdullah, enkaz başında bekleyen amcası ve annesi ile görüştürdü. Annesinin elini tutan 15 yaşındaki gencin söyledikleri yürekleri paramparça etti. 15 yaşındaki genç annesine "Seni çok seviyorum" demesi herkesi gözyaşına boğdu.

Sağlık ekipleri ve arama kurtarma ekiplerinin dikkatli çalışmalara ile genç kurtarıldı. 15 yaşındaki gencin "Dışarısı daha soğuk" dediği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN