18-36 yaş aralığında personel alımı yapılacak! Mülakat şartı yok: O şartı sağlamanız yeterli…

18-36 yaş aralığında personel alımı yapılacak! Mülakat şartı yok: O şartı sağlamanız yeterli…

O kurum personel alımları için kolları sıvadı. KPSS'den 60 puan alan adaylar mülakatsız kadroya yerleşecek. Personel alımları için detaylar paylaşıldı. İşte DSİ personel başvuru detayları…

Devlet Su İşleri tarafından yayınlanan ilan doğrultusunda kurum bünyesinde çalışacak personel alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar doğrultusunda Yazıcı Sulama Birliği başkanlığında istihdam edilecek personel arayışına devam edildiği vurgulandı. 18-36 yaş aralığında bulunan adayların başvuru yapabileceği aktarıldı. İşte DSİ personel başvuru detayları…

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

DSİ personel alımları kapsamında adaylardan istenen şartlar belli oldu. Meslek Yüksek okullarının ön lisans düzeyindeki işletme, muhasebe, muhasebe ve vergi işletme, maliye, muhasebe, muhasebe ve vergi uygulamaları bölümlerinden mezun olan adayların ilana başvuruda yapabileceği aktarıldı. Adaylardan KPSS 60 şartı istenirken başvuru detayları da açıklandı. Adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

dsi-alimlari.jpg

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • 18 yaşında tamamlamış olması,
  • 36 yaşında doldurmamış olması,
  • Erkek adayların askerlikle ilişkinin bulunmaması ya da askerlik görevini tamamlaması,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması şartlarını sağlaması gerekmektedir.


personel-alim.jpg

BAŞVURU TARİHİNİ SAKIN KAÇIRMAYIN

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda adayların En geç 10 Temmuz 2023 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerektiği aktarıldı. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtilirken İŞKUR şubelerinden ya da ALO 170 hattından başvuru işlemlerinin yapılabileceğinin altı çizildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN