Ankaralı belediyeden büyük jest! Doğalgaz, elektrik, erzak...! Tüm sıkıntılara çözüm! Hemen başvuru yapın

Ankaralı belediyeden büyük jest! Doğalgaz, elektrik, erzak...! Tüm sıkıntılara çözüm! Hemen başvuru yapın

Ankaralı öğrencilere büyük jest o belediyeden geldi. Öğrencilere ilaç gibi gelecek o destek için düğmeye basıldı. Gıda yardımından fatura ödemesine kadar her şey sağlanıyor. İşte tüm detaylar…

Ankara Mamak Belediyesi öğrencilere yönelik yaptığı destek paketi ile herkesin yüzünü güldürdü. Belediye Başkanı Murat Köse'nin öncülüğünde hayata geçirilen destek paketleri kapsamında barınma ve ekonomik sorunların çözülmesi amaçlanıyor. İşte tüm detaylar…

ÖĞRENCİLERE BÜYÜK JEST

Mamak Belediyesi tarafından sağlanan destek paketi kapsamında ücretsiz doğalgaz, internet ve gıda alışveriş çiçekleri sunulmaktadır. Öğrencilerin evde kullandığı doğalgaz ve internet gibi temel ihtiyaçların karşılanması amaçlanırken gıda alışverişine de önemli bir destek sağlanmış olacak.

ogrenci-destek.jpg

Bakımsız öğrenci evlerinin tadilatı da belediye tarafından üstlenirken eksiklerinin giderilmesi, yeni eşyalar verilmesi ve daha konforlu bir yaşam alanı oluşturulması amaçlanıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Mamak Belediyesi tarafından sağlanan destek paketi için öğrenciler başvuruları belediyenin resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek. Mamak Belediyesi internet sitesine giriş yapan öğrenciler “Öğrenci Destek Başvuru Formu” doldurduktan sonra konulu ihtiyaç duyduğu konuları belediyeye bildirerek desteklerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

belediye-ogrenci-yardim-odemesi.jpg

Binlerce öğrencinin barınma ve ekonomik sorunlarının çözülmesi amaçlanırken kira, fatura ve gıda gibi temel ihtiyaçlar da karşılanmış olacak. Öğrencilerin daha çok ders çalışmaya teşvik edilmesi amacıyla gerçekleştirilen proje herkesin takdirini aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN