Ankaralılara ucuz tapu fırsatı! Milli Emlak yayımladı: O ilçede uygun fiyatlı arsa için son 3 gün

Ankaralılara ucuz tapu fırsatı! Milli Emlak yayımladı: O ilçede uygun fiyatlı arsa için son 3 gün

Ankara'da yaşayan vatandaşlara uygun tapu fırsatı sunuluyor. Milli Emlak tarafından yayınlanan ilan kapsamında Ankara'nın o ilçesinde satış yapılacağı belirtildi. Uygun fiyatta arsa satışı için son 3 gün…

Elimdeki parayı değerlendirmek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat Milli Emlak'tan geldi. Türkiye genelinde her gün kelepir fiyatıyla arsa, tarla, arazi ve bina satışı yapılırken uygun fiyatlı tapu sahibi olmak isteyen de bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlara uygun fiyatta tapu fırsatı sunuluyor.

MİLLİ EMLAK'TAN UCUZ TAPU FIRSATI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 217,98 metrekarelik bir arsa ihale yoluyla satışa çıkarılacak. Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilan doğrultusunda arsa fiyatının 98.100 TL olduğu bildirildi. 25 Ocak 2024 saat 14.30'da gerçekleşecek olan ihale kapsamında arsa için 19.620 TL teminat bedeli talep ediliyor.

golbasi-milli-emlak.jpg

UYGUN FİYATLI ARSA SATIŞI

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 533,75 metrekarelik bir arsanın satışa çıkarılacağı ilanını yayınlayan Milli Emlak teminat bedeli olarak 117.430 TL istiyor. 25 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşecek olan ihale saat 10.20'de yapılacak. Detaylı bilgi ve ihale şartlarını Milli Emlak resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN