Van'daki asansör kazası sonrası Davutoğlu'ndan mesaj

Van'daki asansör kazası sonrası Davutoğlu'ndan mesaj

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Van'da yaşadığı asansör kazası ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Davutoğlu, geçmiş olsun mesajlarına teşekkür ederken, "Rabbim hepimizi kazalardan, belalardan muhafaza buyursun" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van ziyaretinde yaşadığı asansör kazası ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Davutoğu paylaşımında, "Van ziyaretimiz sırasında geçirdiğimiz asansör kazası ile ilgili olarak arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten siyasi parti genel başkanlarına, dostlarımıza, vatandaşlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizi kazalardan, belalardan muhafaza buyursun" dedi.

Gelecek Partisi'nden de yaşanan kaza ile ilgili açıklama yapılmış ve "Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Van'da geçen cumartesi akşamı bir radyo mülakatına giderken binanın asansöründe bir kaza atlattı. Davutoğlu'nun içinde bulunduğu asansör hareket ettikten bir müddet sonra bir kat aşağıya düştü" denilmişti.

Davutoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin yapılan açıklamada da doktorların Davutoğlu'na istirahat verdiği, bu çerçevede bu haftaki Mersin ve Amasya ziyaretlerinin ileri bir tarihe ertelendiği kaydedilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN