Atatürk filmini yayınlamayan Disney'e Tesla'dan büyük darbe! Milyonlarca kullanıcı kaybetmişti, Bir ders de Tesla'dan geldi

Atatürk filmini yayınlamayan Disney'e Tesla'dan büyük darbe! Milyonlarca kullanıcı kaybetmişti, Bir ders de Tesla'dan geldi

Disney, geçtiğimiz aylarda Atatürk filmini yayınlamama kararı aldığı için büyük bir tepki görmüştü. Bu tepkiler devam ederken yeni bir hamle Tesla tarafından geldi. Yaşanan bu durum “Disney’e Tesla’dan büyük darbe” olarak nitelendirilirken konunun detayları merak edildi.

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan Disney, Atatürk filmini yayınlamaktan vazgeçtikten sonra tepkiler resmen çığ gibi büyümüştü. Bu hamlesinden sonra milyonlarca kullanıcı kaybeden Disney, aynı zamanda Google Play Store’da puan bazında dibi gördü. Disney’e bir darbe de Tesla’dan geldi.

ŞİMDİ DE TESLA’NIN HEDEFİNDE

ShiftDelete’den alınan bilgiler kapsamında Tesla, Disney+ uygulamasını sisteminden kaldırdı. Bu doğrultuda Tesla kullanıcıları artık araçlarında Disney+ uygulamasını kullanamayacak. Şu ana kadar büyük kuruluşlardan tepki gören dünyaca ünlü şirket bu kez de Tesla’nın hedefinde yer aldı.

yeni-proje-25.jpg

TESLA NEDEN UYGULAMAYI KALDIRDI?

Özellikle Türkiye’de, Atatürk filmini yayınlamaktan vazgeçtiği için tepki gören dünyaca ünlü şirket, Tesla tarafından farklı bir nedenden ötürü tepki gördü. Tesla'nın bu uygulamayı kaldırmasının nedeni Elon Musk ve Disney’in CEO’su Bob Iger arasındaki çevrim içi kavga oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN