Beşiktaş'taki 'gizemli tünel' olayında yeni gelişme: İşte 2 çarpıcı iddia

Beşiktaş'taki 'gizemli tünel' olayında yeni gelişme: İşte 2 çarpıcı iddia

İstanbul Etiler'de yolun çökmesiyle ortaya çıkan tünel gündeme bomba gibi düşmüştü. Tünelin neden ve kimler tarafından açıldığıyla ilgili çarpıcı iddialar ortaya atılırken bölgede çalışmalar kazı çalışmaları da devam ediyor. Öte yandan iddialar sonrası Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan 'gizemli tünele' dair açıklama geldi.

Etiler Tamburi Ali Sokak ve Nispetiye Caddesi kesişimindeki yolda cumartesi günü bir yol çökmesi meydana geldi. Belediye ekiplerinin çalışmaları sırasında ortaya çıkan tünel ilgili çalışma başlatıldı. Olay yerine ekipler sevk edilirken, çöken yolun altında uzun bir tünel olduğu iddia edildi. Bölgedeki ekipler, gördükleri manzara karşısında araştırmalarını sürdürürken, tünelin nereye çıktığı tespit edilmeye çalışılıyor.

DİKKAT ÇEKEN 2 İDDİA

CNN Türk muhabiri Emrah Çakmak, gizemli tünelin bulunduğu bölgeden tünel ile ilgili konuşulan 2 iddiayı aktardı. İlk iddia, yakınlarda bir kumarhane olabileceği, tünelin de buradan kaçış için açılabileceği ileri sürüldü. Diğer bir iddia ise geçtiğimiz yıllarda, buradaki kanalizasyon çalışmaları kapsamında tünelin belediye ekipleri tarafından değil de mülk sahipleri tarafından açıldığı...

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI'NDAN 'TÜNEL' AÇIKLAMASI

İddiaların ardından, konu ile ilgili Beşiktaş Kaymakamlığı'ndan açıklama geldi. Kaymakamlığın sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlçemiz Etiler Mahallesi Tanburi Ali Efendi Sokak ve Nispetiye Caddesi kesişimindeki yolun çökmesi ile ilgili yapılan çalışmalarda, yerin altından sokak ve cadde istikametine doğru kaçak kanalizasyon bağlantısı yapılması amacıyla kazı çalışmaları tespit edilmiş, aynı noktada Ağustos 2018 tarihinde de çökme meydana geldiği anlaşılmıştır. Belirtilen alanda tüm ilgili kuruluşlar tarafından gerekli olan tespitler ve iyileştirme çalışmaları başlatılmıştır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN