Bir bu eksikti! Malatya depreminin ardından Naci Görür'den korkutan açıklama: Kimse beklemiyordu

Bir bu eksikti! Malatya depreminin ardından Naci Görür'den korkutan açıklama: Kimse beklemiyordu

Dün Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5,6 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. Yürekler yine ağızlara gelirken Kahramanmaraş depremlerini 3 ay öncesinden bilenen Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı geldi. Kimse bunu beklemiyordu. Naci Görür'den 'Yeni fay' uyarısı. O bölgede yaşayanlar dikkat. Büyük bir fay hattı tetiklenmiş olabilir. İşte Naci Görür'ün dikkat çeken deprem uyarısı...

Kahramanmaraş depremlerini 3 ay öncesinden bilen ve önemli uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, dün Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından çok önemli uyarılarda bulundu. Bölgede yaşayan vatandaşları uyaran Naci Görür, korkutan haberi verdi. Hemen tedbirlerinizi alın, bir deprem daha gelebilir. İşte detaylar...

MALATYA'DA 5,6 BÜYÜKLÜĞÜNDE YENİ DEPREM

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremler tüm Türkiye'nin gündeminde. Depremler peş peşe devam ederken vatandaşlar 'Depremler ne zaman bitecek?' sorusunu araştırıyor. Dün Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem yürekleri bir kez daha ağızlara getirdi. 6,96 kilometre derinlikte yaşanan deprem, Malatya'nın yanı sıra Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa gibi civar illerde de hissedildi. Yaşanan depremle Malatya'da bulunan birçok bina çöktü.

gfgfgfgfgf-7.jpg

NACİ GÖRÜR'DEN KORKUTAN AÇIKLAMA

Yaşanan depremde iki kişi hayatını kaybederken 140 kişi yaralandı. Deprem sonrası önemli uyarılarda bulunan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu. Bir bu eksikti!

hjjhhjjh.jpg

"YENİ BİR FAY OLABİLİR"

Twitter hesabından yeni açıklamalarda bulunan Naci Görür, 'Yeni fay hattı' uyarısında bulundu. Görür yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yeşilyurt, Malatya'da 5,5 deprem oldu. Deprem Malatya Fayına paralel bir hat üzerinde. Doç. Dr. Cengiz Zabcı ve Prof. Dr. Ziya Çakır ile konuştum, bu fay MTA haritasına çizilmemiş yeni bir fay olabilir. Ama daha önce olmuş 7,6'lık depremin bu bölgeyi yüklemesi sonucu olduğu kesin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN