Bu fiyata kira bile kalmadı! TOKİ'den ev aldıracak son fırsatlar: O illerde 3000 TL kira öder gibi satışlar başladı

Bu fiyata kira bile kalmadı! TOKİ'den ev aldıracak son fırsatlar: O illerde 3000 TL kira öder gibi satışlar başladı

Artık ev sahibi olmak hayal değil! Sadece 3 bin TL ödemesiyle ev sahibi olabilirsiniz! Tüm ayrıntılar haberimizde...

Türkiye'de ev sahibi olmak artık hayal değil! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından sunulan uygun fiyatlı ev projeleri, sadece 3 bin TL başlangıç ödemesiyle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte bu fırsatın detayları:

HANGİ İLLERDE GEÇERLİ?

TOKİ'nin son açıklamalarına göre, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat ve Trabzon gibi birçok ilde, sadece 3 bin TL başlangıç ödemesiyle ev sahibi olma şansı sunuluyor.

2-012.jpg

EV FİYATLARI NE KADAR?

TOKİ'nin bu projelerinde, 2+1 ve 3+1 konutlar için en düşük fiyat 972.962.82 TL, en yüksek fiyat ise 1.115.349.42 TL olarak belirlendi. Bu uygun fiyatlarla, ev sahibi olma hayali artık herkes için bir adım daha yakın.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

TOKİ projelerinden faydalanmak için belirli başvuru koşulları bulunuyor. Başvuru yapabilmek için başvurulan ilde en az bir senedir ikamet etmek, başvuru yapan kişinin veya aile içindeki kişilerin üstüne tapu kaydının olmaması, 18 yaşını tamamlamış olmak gerekiyor. Ayrıca, bir aileden yalnızca bir kişinin başvuru yapması yeterli olacaktır.

Ev sahibi olma hayali kuranlar için TOKİ'nin bu uygun fiyatlı ev projeleri büyük bir fırsat sunuyor. Daha fazla bilgi ve başvuru detayları için TOKİ resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, ev sahibi olmak artık daha erişilebilir hale geldi!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN