Bu meslekler anında iş buluyor! İşsiz kalması imkânsız olan meslekler belli oldu

Bu meslekler anında iş buluyor! İşsiz kalması imkânsız olan meslekler belli oldu

Karnelerini alan öğrencilere müjdeli haber geldi. Öğrenci ve velileri heyecanlandıran karne günü ile birlikte yorucu bir eğitim - öğretim yılı daha sona ermiş oldu. Öğrenciler 3 ay boyunca okullardan uzak kalarak tatilin keyfini çıkaracak. Tatil heyecanı saran öğrencilere ödeme yapılıyor. İşte ödemeye dair tüm detaylar...

KARNESİNİ ALANLARA DEV İNDİRİM

Öğrencilerin karnelerini almasıyla birlikte 3 aylık yaz tatili başladı. 2022 - 2023 sezonunda 9 ay boyunca okula giden öğrenciler rahat bir nefes aldı. Karne sevinciyle birlikte tatilleri başlayan öğrenciler dinlenmeye bugün itibariyle başladı.

Karne günün gelmesiyle birlikte öğrenciler heyecanlı bir bekleyiş yaşarken bir müjde paylaşıldı. Karnelerine kavuşan öğrenciler kadar anne ve babaları da heyecan içerisinde bekleyişlerini tamamladı.

Cuma günü itibariyle dağıtılan karneler için geri sayımın sona ermesiyle velileri ve öğrencileri yakından ilgilendiren ödeme detayları açıklandı. Karnesini alan öğrenciye 600 TL hediye verileceği duyuruldu. O banka tarafından takdir, teşekkür ya da karnesiyle birlikte giden öğrencilere 600 TL ödeme yapılıyor.

0x0-evde-bakim-maasi-yatan-iller-16-ocak-2023-evde-bakim-maasi-ne-zaman-yatacak-ne-kadar-oldu-1673839089627.jpg

VELİLERE İNDİRİM MÜJDESİ

Ülke genelinde karnesine kavuşan öğrencileri heyecanlandıracak bir kampanya başladı. Akbank tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak başlatılan kampanya gündemde yer alıyor. Hem velileri hem de öğrencileri sevindiren bu kampanya kapsamında takdir belgesi, teşekkür belgesi ya da karnesiyle bankaya giden öğrencilere hediyeleri veriliyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte Akbank tarafından 600 TL tutarında indirim çeki karne hediyesi olarak veriliyor. Öğrenciler ve velilerin gündeminde yer alan 600 TL'lik indirim çeki Akbank ve CarrefourSA tarafından ortak bir kampanya olduğu belirtiliyor.

4-libv-vvuk.jpg

HEDİYE ÇEKİ İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

Akbank ve CarrefourSA iş birliğinde başlatılan kampanyadan faydalanabilmek için bazı şartlar gerekiyor. Bireysel Emeklilik Sözleşmesi ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası başlatan anne ve babalar için CarrefourSA'dan 600 TL tutarında indirim çeki veriliyor.

Son günlerde milyonlarca tüketicinin gündeminde yer alan indirim çekine dair detaylar web sitesi üzerinden paylaşıldı. Akbank internet sitesi üzerinden 1 Haziran tarihleri ile 30 Haziran tarihleri arasında başvuru yapmanız gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN