Burası Afrika değil Türkiye! 2 metrelik yılan evi birbirine kattı... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! 2 metrelik yılan evi birbirine kattı... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Burası Afrika değil Türkiye! 2 metrelik yılan evi birbirine kattı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! 2 metrelik yılan evi birbirine kattı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hgghhg-36.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Kütahya'dan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan adeta dehşet saçtı.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Moymul Mahallesi'nde önce bir evin yanında görünen yılan herkesi korkuttu. 2 metrelik yılan ev sakinlerini şoke ederken büyük paniğe neden oldu.

2 METRELİK YILAN DEHŞET SAÇTI

2 metrelik yılanı fark eden ev sakinleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda yılanı olduğu yerden çıkardı. Yakalanan yılan ekipler tarafından tekrardan doğaya salındı.

gfgfgf-2023-08-06t233431-552.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlardan son dakika uyarısı peş peşe geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN