Burası Afrika değil Türkiye! Çalıdan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı... O ilimizde yılan istilası başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Çalıdan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı... O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya salınan yılanlar zaman zaman insanların yaşam alanına girebilmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! Çalışan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı. O ilimizde kırmızı alarm verildi. Küçük dilinizi yutacaksınız!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla arttı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan haberlerine bir yenisi daha eklendi. O ilimizde yaşananlar herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! Çalıdan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı. O ilimizde yılan istilası başladı! Uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görmeye devam ediyor. Paylaşılan son görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Kastamonu'dan gelen görüntüler izleyenlerin tüylerini diken diken etti.

O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Kastamonu'dan gelen görüntüler herkesin tüylerini diken diken itti. Burası Afrika değil Türkiye! Çalıdan ok gibi fırlayan dev yılan dehşet saçtı! Uzmanlardan peş peşe uyarılar yapılırken bölge halkı paniğe kapıldı.

hghghg-2023-05-14t121008-218.jpg

ÇALIDAN OK GİBİ FIRLADI!

Hava sıcaklıklarının artış gösterdiği Kastamonu'da şehir merkezinde bulunan bir binanın bahçesinde 1,5 metre uzunluğunda yılan görüldü. Binanın bahçesindeki yılanı gören vatandaşlar, cep telefonu ile görüntüledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN