Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor: O ilimizde istila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor: O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya salınan yılanlar insan yaşamı için tehdit oluşturmaya devam ediyor. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar bu sefer dehşet saçtı. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları görenler kaçacak yer arıyor! Uzmanlar bölge halkını uyardı. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla arttı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar insan yaşam bölgelerine dahil olmaya devam ediyor. Konya'dan gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanları sokakta görenler kaçacak yer arıyor. O ilimizde istila başladı! Bu yılanları görünce uykunuz kaçacak.

b1-6.jpg

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Son dönemde yılan haberleri oldukça dikkat çekmekte. Mayıs ayı ile birlikte havaların ısındı ve yılan vakaları hızla arttı. Birçok ilimizde yılan haberleri peş peşe gelirken Konya'dan gelen son görüntüler bölge halkını şoke etti. Konya’nın Beyşehir ilçe merkezindeki merkezinde göl kıyısındaki Taşköprü üzerinde gezinen yılan, herkesi korkuttu.

b2-5.jpg

Çevrede dolaşan yılanların uzmanlar tarafından tespit edildiği ve kır yılanı olduğu belirtildi. Bazı bölge halkı ise yılanın su yılanı olabileceğini de ifade etti. Özellikle gençler yılana yaklaşmaktan kaçınırken, bazı kişiler yılanı incelemek için oldukça cesaret gösterdi.

O İLİMİZDE ALARM VERİLDİ: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Görüntülerin ardından harekete geçen yetkililer açık alanlarda ve göl kıyılarında sıcak havalarda çok yılan görülebileceğini belirtilerek ailelerin dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN