Burası Afrika değil Türkiye! Yılanın çıktığı yer şoke etti, ekipler dakikalarca çıkarmaya çalıştı... O ilimizde istila başladı!

Burası Afrika değil Türkiye! Yılanın çıktığı yer şoke etti, ekipler dakikalarca çıkarmaya çalıştı... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanın çıktığı yer şoke etti, ekipler dakikalarca çıkarmaya çalıştı. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise korkutan cinsten. Dev yılanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Burası Afrika değil Türkiye! Yılanın çıktığı yer şoke etti. Ekipler dakikalarca yılanı çıkarmaya çalıştı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

fggfgf-2023-07-22t133130-769.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sivas'tan gelen görüntüler ise tüyleri diken diken etti. Dev yılanın çıktığı yer herkesi şoke etti.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar hızla topraktan çıkmaya başladı. Sivas'tan gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Gölgelik alan arayan dev yılan bir arabanın bagajına girdi. Yılanı fark eden sürücü hemen Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden yardım istedi.

DEV YILAN ÖYLE BİR YERDEN ÇIKTI Kİ...

Aracını itfaiye ekiplerine gösteren sürücü, korku dolu anlar yaşadı. Ekipler aracın arka koltuklarını sökerek dev yılanı olduğu yerden çıkardı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen yılan daha sonra doğal yaşamına bırakıldı.

ghhggh-2023-07-22t133156-763.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının giderek artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN