Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan tek ısırığıyla çiftçiyi hastanelik etti... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan tek ısırığıyla çiftçiyi hastanelik etti... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer istilaya başladı. Paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan tek ısırığıyla çiftçiyi hastanelik etti. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlar bu sefer istilaya başladı. Gelen son görüntüler hereksin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılan tek ısırığıyla çiftçiyi hastanelik etti. Yılan tarafından ısırılan çiftçi apar topar hastaneye kaldırıldı. Uzmanlar bölge halkını uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Aydın'dan gelen son görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dev yılan topraktan matkap gibi fırlayarak çiftçiye saldırdı. Görünce tüyleriniz diken diken olacak.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Aydın'dan gelen acı haber herkesi korkuttu. Aydın'ın Uzundere Mahallesi'nde tarlasına giden 48 yaşındaki M.A. dev yılanın saldırısına uğradı. Yılan tarafından ısırılan M.A. 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi.

hgghgh-65.jpg

TOPRAKTAN BİR ANDA FIRLAYARAK SOKTU

Olay yerine gelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaptı. Adamın durumu kritik olunca ambulans ile Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

fggfgf-92.jpg

UZMANLAR UYARDI: O TARİHTE İSTİLA BAŞLAYACAK

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşları uyardı. Hava sıcaklıkların arttıkça yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer yılanların, 15 Haziran'daki çiftleşme mevsimlerinden sonra ise daha saldırgan olmaları bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN