CHP'li Torun'dan Süleyman Soylu'ya sert tepki: Sen kimsin de halkın iradesine darbe yapıyorsun?

CHP'li Torun'dan Süleyman Soylu'ya sert tepki: Sen kimsin de halkın iradesine darbe yapıyorsun?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın görevden uzaklaştırılması nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstererek "Atanmış Süleyman Soylu, sen kanun musun? Dün tutuklatamadın, şimdi kendi yetkilerinle mi yargıyı çiğniyorsun! Sen kimsin de halkın iradesine darbe yapıyorsun? Unutursak kalbimiz kurusun: Günü geldiğinde bu millete hesap verecek, o terazide sen de tartılacaksın!" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın görevden uzaklaştırılmasına tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'Suçişleri Bakanı' şeklinde seslenen CHP'li Torun şunları söyledi:

“Dün mahkemede serbest kalan Menderes Belediye Başkanımız, bugün Suçişleri Bakanı’nın talimatıyla görevden alındı. Atanmış Süleyman Soylu, sen kanun musun? Dün tutuklatamadın, şimdi kendi yetkilerinle mi yargıyı çiğniyorsun! Sen kimsin de halkın iradesine darbe yapıyorsun? Atanmış Süleyman Soylu; Mahkemenin ‘görevden al’ dediği 2 AKP’li belediye başkanına 6 aydır işlem yapmayıp suç işliyorsun! İşte sen bu kadar aciz, bu kadar korkaksın. Unutursak kalbimiz kurusun: Günü geldiğinde bu millete hesap verecek, o terazide sen de tartılacaksın!”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN