Dünyanın en zehirli yılanı! Avını acı içinde öldürüp yiyor, tüyleriniz diken diken olacak... O ilimizde istila başladı!

Dünyanın en zehirli yılanı! Avını acı içinde öldürüp yiyor, tüyleriniz diken diken olacak... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dünyanın en zehirli yılanı! Dev yılan avını acı içinde öldürüp yiyor. Görüntüleri görünce tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar acil durum koduyla uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dünyanın en zehirli yılanı! Dev yılan avını yakalayıp acı içinde öldürüyor. Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

fggfgf-2023-07-09t122447-433.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Artvin'den gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Dünyanın en zehirli yılanı saldırıya geçti.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Ülkemizde bulunan en zehirli yılan türü olan Hopa engereği kış uykusundan uyandı. Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde çaylık arazide görüntülenen Hopa engereği tüyleri diken diken etti. Dev yılanı görenler ağzı açık izledi.

AVINI ACI İÇİNDE ÖLÜRÜP YİYOR...

Genelde Karadeniz Bölgesi'nde görülen ve "Kafkas engereği" diye de bilinen Hopa engereğinin nesli tükenmek üzere. Bu yılan avını öldürmeden bırakmaz ve aynı zamanda zehri ile 250 kişiyi aynı anda öldürebiliyor.

gfgff-3.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI!

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum koduyla yeni bir uyarıda bulundu. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN