Emekli promosyonları güncellendi! Garanti Bankası'ndan nefes kesen teklif geldi, EYT'lilere dev müjde...

Emekli promosyonları güncellendi! Garanti Bankası'ndan nefes kesen teklif geldi, EYT'lilere dev müjde...

Emeklilikte Yaşan Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte bankalar harekete geçti. Promosyon miktarlarını güncelleyen bankalar arasındaki rekabet yeniden hız kazandı. Emeklilikten faydalanacak olan vatandaşları kendisine çekmek adına kampanyalar ve promosyon miktarlarında güncellemeler yapılıyor. Son olarak Garanti Bankası'ndan promosyon açıklaması geldi. Peki Garantı Bankası ne kadar promosyon veriyor? İşte tüm detaylar...

BANKALAR ARASI PROMOSYON REKABETİ BAŞLADI

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte bankalar arası rekabet yeniden canlandı. EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte emekli promosyonları güncellenmeye başladı. Promosyon yarışı veren bankalar son sürat rekabete devam ediyor.

İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olacağı EYT düzenlemesi ile birlikte promosyon yarışında Garanti Bankası noktayı koydu. Son olarak promosyon güncellemesi yapan Garanti Bankası detayları web sitesinde paylaştı.

Paylaşılan detaylar ile birlikte emeklilerin dikkatini çeken promosyon açıklaması gündemde yer aldı. Garanti Bankası tarafından verilen 7 bin 500 TL'ye varan promosyon ödemesi ile birlikte kredi kartları ile 500 TL ve üzeri harcamaya 1000 TL bonus fırsatını duyurdu.

0x0-promosyon-yarisi-buyudu-bazi-bankalarin-odeme-tutari-7500-tl-buldu-nelere-dikkat-edilmeli-iste-tum-detaylar-1659512950917.jpg

GARANTİ BBVA GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU

Garanti BBVA tarafından emekli vatandaşlara sunulan promosyon miktarları güncellendi. Güncellenen emekli promosyonları ise şu şekilde;

  • 3.500 TL’ye kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 4.500 TL,
  • 3.500 TL ile 7.500 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 5.250 TL,
  • 7.500 TL ile 10.000 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşlara 6.750 TL,
  • 10.000TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 7.500TL nakit promosyon avantajı sunuyor.

teb-emekli-promosyon-tutarlari-ve-detaylari-314565.webp

EMEKLİ PROMOSYONUNDAN NASIL FAYDALANILIR

Bankalar tarafından paylaşılan promosyonlardan faydalanabilmek için bazı şartları yere getirilmesi gerekiyor. Şartların sağlanması durumunda banka tarafından açıklanan promosyon ödemelerinden faydalanabilirsiniz. Şartların en başında emekli olma şartı bulunuyor.

Emeklilik şartını taşıyan vatandaşlar promosyon için tercih ettiği bankaya maaşını taşıyarak 3 yıllık taahhüt imzalaması gerekir. 3 yıl boyunca maaşını aynı bankadan alacağına dair taahhüt imzalaması durumunda emekli promosyonundan faydalanabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN