Enkaz altında yürek dağlayan sözler! Küçük Cemile'den kurtarma görevlisini yıkan açıklama: Babamın cansız...

Merkez üssü Elbistan ve Pınarcık olan ve 10 ilimizi birden vuran 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde bilanço ağırlaşıyor. Ekipler bölgede zamanla yarışırken mucizeler gerçekleşmeye devam ediyor. Bölgeden gelen son görüntüler ise yürekleri paramparça etti. Enkaz altında kurtarılmaya bekleyen küçük Cemile'nin kurtarma görevlisine söylediği sözler milyonları gözyaşına boğdu. Bu acıya yürek dayanmaz!

6 Şubat 2023 sabahına deprem felaketi ile uyanan Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 ili birden vurdu. Bölgede yüzlerce bina yıkılırken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Her geçen saatte ölüm sayıları artarken mucizeler yaşanmaya devam ediyor. Enkaz altında kalan ve bir kurtarma görevlisi tarafından kurtarılmaya çalışan küçük Cemile'nin sözleri yürekleri sızlattı. İzleyenler gözyaşlarına boğuldu. İşte o görüntüler...

ENKAZ ALTINDA YÜREZ DAĞLAYAN SÖZLER

Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin etkisi 10 kentte büyük yıkımlara neden oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları tam gaz devam ederken bölgeden acı görüntüler gelmeye devam ediyor.

Depremin 5'inci gününde enkaz altında vatandaşlar çıkartılmaya devam ederken, çıkan afetzedelerin ilk sözleri tüm Türkiye'yi gözyaşına boğdu.

BABAMIN CANSIZ BEDENİ İLE...

Tam 102 saattir kurtulmayı bekleyen Cemile isimli küçük kız, kendisini kurtarmaya çalışan görevliye, babasının öldüğünü ve otuz saattir onun cansız bedeninin yanında olduğunu söyledi. Bu sözler sonrası boğazı düğümlenen görevli, ne diyeceğini bilemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN