Erdoğan aday açıklama gününü değiştirdi Özel'den tepki geldi: Siyasi saygısızlık

Erdoğan aday açıklama gününü değiştirdi Özel'den tepki geldi: Siyasi saygısızlık

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediye başkanları adaylarını açıklama planını partisinin miting gününe çekmesine sert tepki gösterdi. Özel, bu hamlenin halkın sesini kısmak amacı taşıdığını ve siyasi bir saygısızlık olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti'nin belediye başkanı tanıtım toplantısının tarihini, CHP'nin "Anayasamıza sahip çıkalım" mitingiyle aynı güne almasına sert bir şekilde tepki gösterdi. Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerini dile getirerek, emekli, emekçi ve toplumun diğer kesimlerinin sesini kısamayacaklarını ve bu sesi Erdoğan'a duyuracaklarını ifade etti. Özel, "Buradan sesleniyorum, ey Recep Tayyip Erdoğan, emekliyi, emekçiyi, hiçbirimizi susturamazsın. Sana bu sesi duyuracağız" şeklinde konuştu.

Manisa Akhisar'da bir toplu açılış törenine katılan Özgür Özel, Erdoğan'ın aday tanıtımını CHP'nin mitingine denk getirerek, medyanın dikkatini mitingden uzaklaştırmak istediğini belirtti. Özel, "Amacı, biz miting yaparken televizyonların mitingi yayınlamak yerine onun adaylarını yayınlaması. Amacı hukuksuzluklara, haksızlıklara isyan edenlerin sesini kısmak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum arasında, aday günüyle ilgili diyalog dikkat çekmişti

Özel, Erdoğan'ı emekli, emekçi, işçi, memur ve çiftçi gibi toplumun çeşitli kesimlerinin sesini kısamayacağı konusunda uyararak, "Sesimizi duyacaksın, sana bu sesi duyuracağız" ifadelerini kullandı. Ayrıca, bu durumun Erdoğan'ın ne kadar korktuğunu gösterdiğini vurguladı.

Özel, Pazar günü Ankara Tandoğan'da yapılacak mitingin önemine değinerek, bu mitingin halkın sesini yükseltmek, haksızlıklara karşı durmak için büyük bir önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, yerel seçimlerde Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu'ya destek istediğini ifade ederek, Dutlulu'nun Akhisar'a önemli hizmetler yaptığını ve tüm siyasi görüşlerden insanlara eşit şekilde hizmet ettiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN