Erdoğan'dan Regaip Kandili paylaşımı

Erdoğan'dan Regaip Kandili paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından İslam alemi için üç ayların habercisi olan Regaip Kandili'ni kutladı. Erdoğan, paylaşımda "Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Regaib'ini tebrik ediyor, bu ulvi gecenin başta zor günlerden geçen Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığa refah, huzur ve hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun." dedi.

İslam aleminin her sene heyecanla beklediği üç ayların başlangıcıyla beraber hem 3 aylara giriş hem de yılın ilk kandili kutlanacak. İslam alemi için önemli bir yere sahip olan Regaip Kandili 3 ayların başlangıcında idrak edilen ilk kandil oluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni kutladı. Erdoğan, paylaşımda "Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Regaib'ini tebrik ediyor, bu ulvi gecenin başta zor günlerden geçen Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığa refah, huzur ve hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun." dedi.

Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"Aziz milletimizin ve İslam âleminin Leyle-i Regaib'ini tebrik ediyor, bu ulvi gecenin başta zor günlerden geçen Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere tüm insanlığa refah, huzur ve hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN