Fatura maaliyetlerinizi düşürecek dev kampanya! O bankadan 200 TL verilecek: Faturası kabarık gelenler başvursun

Fatura maaliyetlerinizi düşürecek dev kampanya! O bankadan 200 TL verilecek: Faturası kabarık gelenler başvursun

Son zamanlarda yükselen maaliyetler ile birlikte vatandaşın omuzundaki yük artıyor. Yükselen fiyatlar ev faturalarına da yansıyor. Bankalar tarafından sık sık duyurulan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Bütçenizi daha avantajlı bir hale getirebilmek ve indirim kazanmak için fırsat ayağınıza geldi. QNB Finansbank'tan paylaşılan kampanyada, katılım sağlayan müşterilere 200 TL ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar...

200 TL HEDİYE KAMPANYASI

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve hayat pahalılığının sürekli artmasıyla birlikte vatandaşlar geçim sıkıntısı çekiyor. Harcamalarından kısarak ay sonunu getirmeye çalışan vatandaşların omuzundaki yük her geçen gün artıyor. Bankalar tarafından sık sık paylaşılan kampanyaları yakın takibe alan vatandaşlar indirim fırsatlarını değerlendiriyor.

Kısa bir süre önce açıklama yapan QNB Finansbank'tan avantajlı bir kampanya daha paylaşıldı. QNB Finansbank katılım sağlayan müşterilerine 200 TL tutarında ödeme yapıyor. Kampanya detaylarını web sitesinde paylaşan QNB Finansbank, 30 Haziran tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayanlara ödemeyi yapıyor.

Kampanya için QNB Mobil uygulaması üzerinden müşteri olmanız gerekir. Vadesiz hesap ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınız ile 30 Haziran 2023 tarihine kadar ilk otomatik ödeme talimatı için 100 TL, ek verilecek otomatik ödeme talimatları için ise 50 TL, toplamda ise 200 TL'ye varan ParaPuan kazanma imkânınız bulunuyor.

1587299945333-yardim.jpg

BAŞVURU İÇİN SON 7 GÜN

Kampanyadan faydalanabilmek için son 7 günlük bir süre kaldı. CarFinans ve QNB First logolu kredi kartlarınızdan işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya süresi boyunca otomatik ödeme talimatlarını iptal eden ve yeniden talimat verilen kişiler kampanya ödülünden faydalanamaz.

Otomatik ödeme talimatı vermeniz halinde 31 Temmuz 2023 tarihine kadar belirtilen faturanın ödenmesi gerekir. Kazanılan ParaPuan ise 1 Ağustos ile 15 Ağustos 2023 tarihleri arasında kartınıza yatırılacaktır.

2019-minimum-wage-amount-is-announced.webp

KAMPANYA DETAYLARI

Fatura ödeme tarihinde kartın limitinin yetersiz olması halinde fatura ödemesi yapılmaz. Kazanılan ParaPuan ödülleriniz fatura ödemesi yaptığınız ayın son iş günü CardFinans ya da QNB First logolu kredi kartınıza yüklenecektir. ParaPuan'ları kullanabilmek için 25 gün süreniz bulunur. Kullanılmayan ParaPuan'lar tekrardan alınacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN