Genç oyuncunun feci ölümü! İşkence edilerek öldürüldü!

Genç oyuncunun feci ölümü! İşkence edilerek öldürüldü!

23 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu Kevin Andres Munoz Tovar, işkence gördükten öldürüldü. Munoz, elleri ve ayakları bağlı bir şekilde bulundu. Cinayetin nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmazken soruşturma devam ediyor.

23 yaşındaki Netflix ile Apple TV de yapımlarda rol alan oyuncu Kevin Munoz, işkence görmüş ve satırla öldürülmüş halde bulundu. Elleri ve ayakları bağlı halde bulunan oyuncunun cinayetiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Polisin yerel medyaya yaptığı açıklamada "Valle Polis Departmanı, vatandaşlar tarafından zamanında sağlanan bilgiler sayesinde, cinayetle ilgili olarak 19 yaşındaki bir adamın yakalanmasını başardı" ifadelerine yer verildi.

sdgsdgsg.jpg

Kevin, 2020 Netflix filmi Lavaperros'ta (Köpeklerin Yıkandığı Yer) yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Film, finansal sıkıntı içindeki bir adamın onu öldürmeye çalışan bir tefeciyle olan çatışmasını ele alıyor. Oyumcunun ölümü hayranlarını yasa boğdu. Genç oyuncunun ölümüyle ilgili araştırmalar devam ediyor.

polis.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN