Hastanelerde yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde! İŞKUR çok sayıda personel alacak: Başvurular başladı

Hastanelerde yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde! İŞKUR çok sayıda personel alacak: Başvurular başladı

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler dikkat! İŞKUR tarafından son dakika duyurusu yapıldı. Milyonlarca kişiye müjdeli haberi verdiler. İŞKUR tarafından paylaşılan ilana göre, hastanede çalışmak isteyen vatandaşlara iş ilanı duyuruldu. İŞKUR tarafından çok sayıda personel alınacak. Aylık tam 10 bin TL verilecek. KPSS şartı yok! Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulanabiliyor? İşte detaylar haberimizde...

Seçimin ardından peş peşe iş ilanı haberleri gelmeye devam ediyor. İŞKUR tarafından yayınlanan son iş ilanı ise milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Hastanelerde yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde! İŞKUR tarafından paylaşılan iş ilanına göre, hastanelerde çalışmak üzerine çok sayıda personel alınacak. Aylık en düşük 10.000 TL maaş verilecek. Başvuru şartları paylaşıldı. KPSS şartı olmadan yüksek maaşla iş sahibi olabilirsiniz! İşte başvuru şartları ve detayları haberimizde...

İŞKUR SON DAKİKA OLARAK DUYURDU: HASTANELERDE İŞÇİ ALIMI BAŞLADI

İŞKUR tarafından yeni bir iş ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, hastanelerde çalışmak üzere yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. Hastanelerdeki eksik personellere göre 18-49 yaş arası işçi alımı olacağı duyuruldu. Aynı zamanda personel alımlarında KPSS ve mülakat şartı aranmadığı belirtildi. Hastanelerde personel olarak alınacak kişilere de 10.000 TL maaş verileceği ayrıyeten açıklanacak asgari ücret zammı ile beraber zamda yapılabileceği ifade edildi.

yeni-ghhggh-1.jpg

10 BİN TL MAAŞ VERİLECEK!

Yapılan duyuruda hastanede çalışmak isteyen kişilere aylık en az 10 bin TL maaş verileceği vurgulandı. Başvurular ise İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Bununla birlikte başvuru tarihlerin ilanlara göre değişeceğini de ayrıca dile getirildi. Peki hastane personeli şartlarında hangi özel şartlar aranıyor?

gfgfgf-2023-06-20t092422-928.jpg

ARANAN ÖZEL ŞARTLAR NELER?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre hastaneler bünyelerindeki eksiği gidermek üzere personel alımı yapacaklar. Alımını yapacağı personellerde ise, En az ilkokul mezunu (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir) MS Office programlarını bilen, Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip, Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen, Hizmet sunumunda ” hasta memnuniyetini” gözeten, Ekip ruhu taşıyan, Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek, Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip, Kişisel görünümüne ve bakımına dikkat eden, Vardiyalı çalışmaya uygun olmak gibi şartları aradıklarını da yine açıklamalarında belirttiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN