İnsan yiyen canavar yavru köpeği yakaladı! 2 kişi ölümü göze alıp yardıma koştu... Sonunda ise...

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Özellikle birden bire artan sıcaklıklar yılanları gölgelik yerlere iterken gelen son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. İnsan yiyen canavar dehşet saçtı! Dev anakonda bir yavru köpeği yerken görüntülendi. Yavru köpeğin halini görenler hemen koştu. Sonu facia! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Yaşanan ilkim krizi ve genetik bozukluklar yılanlarda saldırganlığa neden olurken paylaşılan son görüntüler tüyleri diken diken etti. İnsan yiyen canavar yavru köpeği yakaladı! Sosyal medya bu görüntülerle çalkalanıyor. Dev anakonda dehşet saçtı! Sonu ise facia... Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Yılan istilası başladı, arkanıza bakmadan kaçın.

yeni-hghggh-2.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Brezilya'dan gelen görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Dev anakonda tek hamlede yavru köpeği yuttu.

İNSAN YİYEN CANAVAR YAVRU KÖPEĞİ YAKALADI

Brezilya'da bulunan bir köyde yaşananlar herkesi şoke etti. Bir komşunun köpeği kaybolunca tüm köy halkı köpeği aramaya çıktı. Köylüler etrafı dolaşarak köpeği ararken nehir civarında görüldüğü öğrenildi. Hep beraber nehrin etrafından arama çalışmasına devam eden köylüler 2 kilometre gittikten sonra köpeği bir anakonda tarafındın sımsıkı sarılmış halde buldu. O anları görenler kaçacak yer aradı.

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALDI! SONU FACİA...

Anakondanın sımsıkı sardığı köpeği kurtarmak isteyen köylüler hemen harekete geçti. Anakondanın dikkatini dağıtmaya çalışan köylüler ne yapsa da yavru köpeği kurtaramadı. Nefes almakta güçlük çeken köpeği kurtarmak isteyen köylüler bir odun parçasıyla anakondanın kafasına yakın bir bölümüne vurmaya başladı. Gelen darbeler sonrası anakonda yavru köpeği bırakıp kaçtı.

gfgfgf-2023-08-18t150157-881.jpg

UZMANLAR UYARDI: EVLERİNİZİ HEMEN KONTROL EDİN

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN