İslam Memiş büyük zarara uğrattı! Dolar/Euro satanlar bin pişman: Füze gibi fırladı

İslam Memiş büyük zarara uğrattı! Dolar/Euro  satanlar bin pişman: Füze gibi fırladı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar 25 lira Euro ise 27 liraya yükseldi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ise yol arkadaşlarım dediği yatırımcılara dolarlarını sattırmıştı. Dolar ve Euro satanlar büyük pişmanlık yaşadı… işte dolar/Euro’da son durum

Merkez Bankası 26 ay sonra faiz artırma kararı alarak politika faizini yüzde 15 yükseltti. Karar sonrası dolar altın ve Euro tarihi zirveleri gördü. Dolar 25 lira Euro ise 27 lirayı gördü. İslam Memiş ise tüm varlıklarını satıp TL’ye geçtiğini duyurmuştu. Yatırımcıya doların yatırım aracı olmadığını söyleyen Memiş yanıldı. Memiş’i dinleyenler büyük zarara uğradı.

DOLAR EURO SATAN BİN PİŞMAN

Politika faizinin yüzde 15 yükseltilmesiyle beraber piyasalar yükselişe geçti. Yol arkadaşlarım dediği takipçilerinin yatırım araçlarını sattıracak TL’ye geçen Memiş, bu kez yanıldı. Memiş’i dinleyenler dolar ve Euro sattığına bin pişman.
img-2481-002.jpeg

Memiş şu açıklamayı yapmıştı:

“Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası diğer videolarımda da sık sık ifade ettim, önce 22.80 TL destek seviyesini bekleyeceğim. İyimserlik biraz daha devam ederse dolar 22.30 TL belki 21.80 lira seviyesine kadar da gerileyebilir.Altı var mı bence yok, kalıcı mı bence hayır. Geri çekilmeler kısa vadeli olacak. Merkez Bankası kararı sonrası oluşacak fırsatı iyi değerlendirin"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN