İstanbullular bu havaları iyi değerlendirin! AKOM'dan açıklama geldi: Bahar havaları ne zamana kadar sürecek?

İstanbullular bu havaları iyi değerlendirin! AKOM'dan açıklama geldi: Bahar havaları ne zamana kadar sürecek?

Son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava şartları özellikle de İstanbulluları oldukça şaşırtıyor. Önümüzdeki günlerde ise havanın nasıl seyredeceği merak ediliyor. Bu kapsamda AKOM’dan hava koşullarına ilişkin yeni bir açıklama geldi. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Kış mevsimi bu sene oldukça geç gelmesinin yanı sıra tam anlamıyla kendini hissettiremeden resmen geri gitti. Öyle ki geçtiğimiz haftalarda bir anda soğuyan hava son günlerde ise mevsim normallerinin üzerine çıktı. Özellikle de İstanbul’da 3 gündür hava sıcaklığı 10 ila 15 derece seviyelerinde seyretmeye başladı. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar ise havaların daha ne kadar böyle gideceğini merak ediyor. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan AKOM, ilerleyen günlerde havanın nasıl olacağını duyurdu.

yeni-proje-18.jpg

O TARİHE KADAR GÜZEL HAVALARI DEĞERLENDİRİN

AKOM’un paylaştığı veriler kapsamında İstanbul’da havalar 13 Şubat tarihine kadar güneşli ve açık olacak. Söz konusu bu tarih aralığında hava sıcaklıkları 10 ila 16 derece arasında değişkenlik gösterecek. Öte yandan, 13 Şubat Salı günü havanın 17 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

yeni-proje-19.jpg

AKŞAM SAATLERİNDE YAĞMUR GÖRÜLEBİLİR

Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken 17 Şubat akşamı kısa süreli yağmur beklentisi var. AKOM’un verileri havaların bir hafta daha sıcak olacağını gösterirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı bilgilere göre ise Şubat ayının üçüncü haftasında da hava sıcaklıklarının kuzeybatı bölgesinde mevsim normalleri seviyesinde diğer yerlerde ise mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde olması bekleniyor.

capture-20240207192737570.jpg

Şubat’ın son haftasında ise yine ciddi bir kar yağışının beklenmemesiyle beraber hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 derece üzerinde olması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN