İYİ Partili Koray Aydın'dan 'masadan kalkmadık' haberlerine yalanlama

İYİ Partili Koray Aydın'dan 'masadan kalkmadık' haberlerine yalanlama

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Koray Aydın, "İYİ Parti masadan çekildi mi?" sorusuna "Masadan kalkmadık" yanıtını verdiğine yönelik iddiaları yalanladı. Aydın, "Tam tersine sorulara ısrarla; "Genel Başkanımızı dinlediniz, ne dediyse o" şeklinde cevap verdim." diye konuştu.

Kısa Dalga'dan Esra Tokat'ın haberine göre, "İyi Parti masadan çekildi mi?" sorusuna Koray Aydın "Masadan kalkma gibi bir durum yok. Genel başkanımız Akşener de zaten bu yönde açıklama yaptı." dediği belirtilmişti.

Aydın'ın "Daha fazla bir şey söylememiz uygun olmaz" şeklinde yanıt verdiği iddia edilmişti.

KORAY AYDIN'DAN AÇIKLAMA: BÖYLE BİR AÇIKLAMAM OLMADI

Koray Aydın Twitter hesabından haberi yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in basın açıklaması sonrasında yorum soran gazetecilere; "masadan kalkmadık" şeklinde bir açıklamam olmamıştır. Tam tersine sorulara ısrarla; "Genel Başkanımızı dinlediniz, ne dediyse o" şeklinde cevap verdim. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN