Kar İstanbul'a giriş yaptı! Beylikdüzü'nde birden bastırdı... İstanbul'da okullar tatil olacak mı?

İstanbul'da etkisini gösteren kar yağışları ile birlikte şehirden beyaz görüntüler gelmeye başladı. Yeniden etkisini arttıran yağışlar okul tatilini de beraberinde getirecek mi? sorusunun yanıtı aranıyor. Peki, İstanbul'da okullar tatil edilecek mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

Türkiye'ye giriş yapan kar yağışları beyaz manzaraları da beraberinde getiriyor. Türkiye'nin dört bir yanından kar görüntüleri gelirken İstanbullularda yeni yıla kar ile giriş yapmanın mutluluğunu yaşıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yeniden başlayan kar yağışları etkisini arttırırken okulların tatil olup olmayacağı sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Peki, İstanbul'da okullar tatil edilecek mi? İşte merak edilen sorunun yanıtı…

KAR YAĞIŞLARI DEVAM EDİYOR

Kar yağışlarının görünmesi ile birlikte öğrenciler de kar tatili olur mu? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. İstanbul Beylikdüzü'nde yeniden başlayan kar yağışları zaman zaman etkisini artırıyor.

beylikduzu-kar.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar dikkatle takip edilirken İstanbul'un yüksek kesimlerinde dün başlayan kar yağışının etkisini sürdürdüğü bildirildi. Beylikdüzü'nde yeniden başlayan kar yağışlarının zaman zaman etkisini arttırarak devam ediyor. Kar yağışının trafikte herhangi bir olumsuzluk yaratmadığı aktarıldı.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Uzman isimlerden gelen değerlendirmeler doğrultusunda kar yağışlarının Beylikdüzü gibi İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkili olacağı belirtildi. Kent genelinde kar yağışı görülmeyeceğini aktaran uzmanlar kar tatili beklentisinin olmadığını da belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN