Karamollaoğlu, siyasette kullanılan dile dikkat çekti: Ülkemize kaybettirir

Karamollaoğlu, siyasette kullanılan dile dikkat çekti: Ülkemize kaybettirir

Seçimlerin ardından Türkiye yeni sürecine başladı. Birçok siyasi parti ve lideri, yeni dönemde Türkiye'nin sorunlarına dikkat çekerek iktidarın çözüm üretmesi konusunda çağrılarda bulunuyor. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, hayatın normalleştirilerek siyasettin de 'zehirli dil'den kurtulması gerektiğini vurguladı.

14 ve 28 Mayıs seçimlerini Türkiye geride bıraktı. Artık ülke gündeminde yeni alınacak politikalar ile sorunların çözümü oldu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyada paylaşımda bulunarak siyasette kullanılan dilin düzeltilmesi çağrısını sürdürdü.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, paylaşımında normalleşmeş çağrısıyla "Bu konuda ilk adımı atması gereken kişi ise Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan’dır ve elbette ardından diğer tüm siyasi liderler ve partiler de aynı hassasiyeti göstermelidir" ifadelerine yer verdi.

“BİZ VE ONLAR” SÖYLEMİ ÜLKEMİZE KAYBETTİRİR

Karamollaoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Seçim biter, söylemler kalır! “Biz ve onlar” söylemi, tüm muhalifleri “terör” parantezine alma hevesi, bu hoyrat tavırlar, kısa vadede birilerine oy kazandırmış gibi görünse de, unutulmamalıdır ki, ülkemize kaybettirir ve onarılamayacak sorunlara yol açar.

Hayatı normalleştirmek, insanlar arası ilişkileri bu zehirli dilden kurtarmak; atılması gereken en önemli adımlar arasındadır.

Bu konuda ilk adımı atması gereken kişi ise Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan’dır ve elbette ardından diğer tüm siyasi liderler ve partiler de aynı hassasiyeti göstermelidir.

Saadet Partisi olarak, bugün yaşadığımız ahlaki, siyasi, iktisadi ve sosyal krizlerin çözümü adına herkesi sorumluluklarını kuşanmaya davet ediyoruz. Bu hususta da her daim olduğu gibi taşın altına elimizi değil tüm gövdemizi koymaya hazırız.

Herkesi “hangi pire için hangi yorganları yaktığını” düşünmeye ve bu kayıpları telafi etmeye davet ediyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN