Katledilen sokak müzisyeni Cihan Aymaz'ın röportajı gündem oldu

İstanbul Kadıköy Rıhtım'da şarkı söyleyen 30 yaşındaki müzisyen Cihan Aymaz, istediği türküyü çalmadığı Mehmet Caymaz'ın bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti. Katledilen Aymaz'ın, son olarak bir sokak röportajındaki konuşmaları gündem oldu. Aymaz'ın, bir sokak röportajında 'Esprili bir türkü söylediğim için yargılanıyorum' dediği anlar ortaya çıktı.

İstanbul Kadıköy'de Mehmet Caymaz isimli kişi rıhtımda şarkı söyleyen 30 yaşındaki Cihan Aymaz'ı istediği şarkıyı çalmadığı bahanesiyle bıçaklayarak öldürmüştü. 30 yaşındaki Kars-Digorlu sokak müzisyeni Aymaz'ın bir sokak röportajındaki konuşmaları ortaya çıktı.

HDP İstanbul İl Eş Başkanı Ferhat Encu, Aymaz'ın sokak röportajında konuştuğu anları paylaştı.

ZANLININ PES DEDİRTEN SAVUNMASI: BENİ DENİZDE BOĞMAYA ÇALIŞTI

Kasten öldürme suçundan tutuklanan Mehmet Caymaz, Cumhuriyet savcısına verdiği ifadesiyle pes dedirtti.

'BENİ BOĞMAYA ÇALIŞTI'

Aralarında arbede yaşandığını, sonrasında Cihan Aymaz'ın denize düştüğünü anlatan şüpheli Caymaz, diğer kişiler kendisine saldırmaya devam ederken kavgayı bırakıp denize atladığını söyledi. Caymaz, kurtarmak istediği Aymaz'ın kendisini boğmaya çalıştığını öne sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN