Komşu ülke için sismik aktivite uyarısı! 4 milyon kişi büyük tehlikede... Sabahki deprem öncü müydü?

Komşu ülke için sismik aktivite uyarısı! 4 milyon kişi büyük tehlikede... Sabahki deprem öncü müydü?

Hem Türkiye hem de Türkiye'nin çevresi sallanmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde gerçekleşen 5.4'lük depremin büyük tehlikenin öncüsü olup olmadığı ise akıllarda soru işareti oluşturdu. 4 milyon kişi büyük tehlike ile karşı karşıya kalıyor. İşte tüm detaylar…

2023 yılı başında Türkiye'de meydana gelen büyük afetin ardından depremlerin de ardı arkası kesilmedi. Dört bir yandan sallanan Türkiye'nin yanı sıra çevre ülkelerde sallanmaya devam ediyor. Sabah saatlerinde 5.4 şiddetinde sallanan Yunanistan Türkiye'de de tedirginlik oluşturdu. Uzmanların bas bas bağırdığı büyük İstanbul depremi için çember daralırken çevreden gelen haberler de tedirginlik yaratıyor. İşte tüm detaylar…

4 MİLYON KİŞİ TEHLİKEDE

Twitter kullanıcısı Sismolog tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile birlikte Yunanistan'daki tehlike işaret edildi. Sabah saatlerinde Yunanistan'da meydana gelen 5.4'lük deprem herkesi tedirgin ediyor. Yaşanan depremi öncü olup olmadığı merak edilirken deprem riskinin de büyük kitleleri etkileyebileceği aktarıldı.

Image

“Sismik Tehlike” başlığı ile uyarıda bulunulurken Yunanistan'daki sismik aktivite seviyesinin aşırı seviyeye ulaştığının altı çizildi. Bölgede deprem ataklarının meydana gelmeye devam edeceği işaret edilirken Başkent Bölgesi Atina ve çevresinde gerçekleşebilecek depremlerin 4 milyondan fazla kişiyi etkileyebileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN