Malatya ve Elazığ'da yaşayanlar dikkat! Evlere girip oralara saklanıyorlar... Yılan uzmanları uyardı, hemen evinizden atın!

Malatya ve Elazığ'da yaşayanlar dikkat! Evlere girip oralara saklanıyorlar... Yılan uzmanları uyardı, hemen evinizden atın!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler herkesi şoke eti. Dev yılanlar görünce tüyleriniz diken diken olacak. Malatya, Tunceli, Elazığ'da yaşayanlar dikkat! Evlere girip oralara saklanıyorlar. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Bunlar evinizde varsa hemen çöpe atın!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıklar görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce kaçacak yer arayacaksınız. Malatya, Tunceli, Elazığ'da yaşayanlar dikkat! Evlere girip oralara saklanıyorlar. Dev yılan istilaya başladı. Yılan uzmanı son dakika olarak uyardı. Bunlar varsa hemen evinizden atın. Gördükleri gibi geliyorlar.

gffgfg-20.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Adıyaman'dan gelen görüntüler herkesi korkuttu. Dev yılan öyle bir yerden çıktı ki görenlerin ağzı açık kaldı.

BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT!

Sıcaklıkların hızla artmasıyla yılanlar dört bir yandan çıkmaya başladı. Sıcaktan bunalan yılanlar gölgelik ararken Adıyaman'dan gelen haber tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Odunluktan dev yılan çıktı.

DEV YILAN ÖYLE BİR YERDEN ÇIKTI Kİ...

Dev yılanı gören ev sakinleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde odunluk içerisinde bulunan yılanı yakaladı. Kafese konulan yılan kent merkezine uzak bir alana bırakıldı.

gfgfgf-2023-08-08t131038-411.jpg

UZMANLAR UYARDI: BUNLARI SAKIN EVİNİZE ALMAYIN

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısın bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN