Milyonlarca çalışana özel sonbahar desteği için müjde verildi! Yapmanız gereken tek şey başvuru yapmak…

Milyonlarca çalışana özel sonbahar desteği için müjde verildi! Yapmanız gereken tek şey başvuru yapmak…

Artan hayat pahalılığı nedeniyle milyonlarca vatandaş finansal desteğe ihtiyaç duyuyor. Bu kapsamda milyonlarca çalışana özel sonbahar desteği için müjde verildi! Üstelik yapmanı gereken tek şey başvuru yapmak…

Asgari ücret ne yazık ki insanların geçimlerini sağlamaya yetmiyor. Dolayısıyla vatandaşlar finansal desteğe ihtiyaç duyuyor. Artan hayat pahalılığı, art arda gelen zamlar vatandaşların yeni yollar aramasına neden oluyor. Bu kapsamda milyonlarca çalışana sonbahar desteği için müjde verildi. Tek bir başvuru ile siz de bu ödemeden yararlanabilirsiniz. İşte konuya ilişkin detaylar…

yeni-proje-003.jpg

SONBAHAR KREDİSİ İLE FİNANSAL DESTEK

Garanti BBVA, müşterilerine Sonbahar Kredisi adı altında ihtiyaçlarını karşılamaları için finansal destek sağlıyor. Bu kredi seçeneği ile müşterileri ihtiyaçlarını gidererek nakit paraya ulaşabiliyor. Kolay ulaşılabilir olmasıyla da tercih edilen bu kredi avantajı için Garanti Bankası'nın geniş şube ve ATM ağı sayesinde kolayca başvuru yapılabiliyor.

yeni-proje-1-002.jpg

DÜŞÜK FAİZ ORANI VE ESNEK ÖDEME SEÇENĞİ

Garanti BBVA tarafında verilen bu kredi için uygulanan faiz yüzde 4,29 iken ödeme planı ile müşterilere rahat bir ödeme alanı açılıyor. 22 bin lira olan bu kredi için geri ödeme miktarı ise 40 bin 567 olarak hesaplanıyor. 24 ay vadeli olarak yapılandırılan bu kredi, aylık taksit tutarı ise 1.685 TL olarak belirlenmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN