Ne Hindistan ne de Afrika burası Türkiye! Ölümcül yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar... O ilimizde istila başladı!

Ne Hindistan ne de Afrika burası Türkiye! Ölümcül yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Burası Afrika değil Türkiye! Ölümcül yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanı görünce şoke olacaksınız. Ne Hindistan ne de Afrika burası Türkiye! Ölümcül yılanın derisi herkesi korkuttu. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

gfgfgf-2023-07-27t134451-213.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Bursa'dan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Ölümcül yılanın derisini görünce kaçacak yer aradılar.

NE HİNDİSTAN NE DE AFRİKA BURASI TÜRKİYE!

Kış tatilinin gözde yerleşim yeri olan Uludağ'dan gelen görüntüler tüm Türkiye'yi korkuttu. Görüntüleri izleyen Bursalılar kaçacak yer aradı. Dev yılanlar istilaya başladı.

ÖLÜMCÜL YILANIN DERİSİNİ GÖRÜNCE...

Bir vatandaş tarafından ormanda kaydedilen görüntülerde, çalılıkların arasında metrelerce yılan derisi bulunduğu görüldü. Yılan derisini gören vatandaşlar, çevrede bu uzunlukta bir yılanın var olmasından dolayı korkularını dile getirdi.

fdfdfd-2023-07-27t134430-088.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN