Erdoğan '21 yılda önümüzü kesemediler' diyerek seslendi: Rahatsız etmeyi sürdüreceğiz

Erdoğan '21 yılda önümüzü kesemediler' diyerek seslendi: Rahatsız etmeyi sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da düzenlediği mitingde muhalefeti hedef alarak "21 yıllık iktidarlık dönemimizde bizim önümüzü kesemedikleri için bu durumdan rahatsız oldular. Hiç kusura bakmasınlar onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ordu'da vatandaşlara seslendi. Konuşmasında muhalefeti hedef alan Erdoğan HDP üzerinden Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'a yönelik "Meclis'te HDP ile neler konuştun söyle. Söyleyemez. Kamudan ihraç eden PKK'lıları devlete geri dolduracaklarmış! Belediyeleri örgüte teslim edeceğiz diyor. Ülkemizin güney sınırlarını Suriyelileştirerek kana ve ateşe boğmanıza izin vereceğiz diyorlar. Suriye'deki askerlerimizi çekip, orayı ülkemize rahatça saldırabilesiniz diye tamamen size bırakacağız diyorlar" iddialarda bulundu.

Erdoğan muhalefete yönelik eleştirilerini sürdürerek "21 yıllık iktidarlık dönemimizde bizim önümüzü kesemedikleri için bu durumdan rahatsız oldular. Hiç kusura bakmasınlar onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz. Şimdi karşımıza bir garip masayla çıktılar" dedi.

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Biz Ordu ile birlikte Türkiye yüzyılı yolunda ilerlerken birileri de Türkiye yüzyılının kuyusunu kazmanın peşinde. Bunun için kime ne demeleri gerekirse onu diyorlar. Talimatı verenler Kandil. Kandil'e dönük, Selo'sundan Apo'suna hapisteki tüm PKK'lıları çıkartacağız diyorlar. Bu Selo, Diyarbakır'da 51 Kürt vatandaşımızın ölümüne neden olan kişi, terörist. Çıkaracaklarmış. Bay bay Kemal de bunun taahhüdünü veriyor.

MUHALEFETE HDP TEPKİSİ

Meclis'te HDP ile neler konuştun söyle. Söyleyemez. Kamudan ihraç eden PKK'lıları devlete geri dolduracaklarmış! Belediyeleri örgüte teslim edeceğiz diyor. Ülkemizin güney sınırlarını Suriyelileştirerek kana ve ateşe boğmanıza izin vereceğiz diyorlar. Suriye'deki askerlerimizi çekip, orayı ülkemize rahatça saldırabilesiniz diye tamamen size bırakacağız diyorlar.

Van'da ne dediler? Dişe diş, kana kan, intikam dediler. HDP mensuplarının, örgütün parmak işaretiyle selamlıyorlar.

Eline her mikrofon alan HDP'linin, PKK'lının tehdit dolu açıklamalarına elleriyle kalp işareti yaparak cevap veriyorlar.

'AİLEMİZE LEKE SÜRDÜRMEYİZ'

Dışarıdaki ve içerideki FETÖ'cülerin heyecanını görüyorsunuz değil mi? Silahlarını şimdiden doldurmaya başlamışlar. Bu manzaradan CHP'ye gönül vermiş kardeşlerimizin de utandığına inanıyorum. Öte yandan FETÖ'ye dönük Meclis'i, emniyet müdürlüğünü, köprüyü, külliyeyi bombalayan 252 insanımızı şehit edenler dahil tüm mensuplarınızı cezaevinden salacağız diyorlar. Yurt dışındaki elemanlarımızın geri dönmesini temin edeceğiz diyorlar. Kamudan tasfiye edilen 100 binin üzerindeki elemanınızı yeniden devlete dolduracağız diyorlar.

21 yıllık iktidarlık dönemimizde bizim önümüzü kesemedikleri için bu durumdan rahatsız oldular. Hiç kusura bakmasınlar onları rahatsız etmeyi sürdüreceğiz. Şimdi karşımıza bir garip masayla çıktılar. Güya milliyetçi olduğunu söyleyen, PKK'nın yürüttüğü kampanyalara sesini çıkarmayan bu kişi bir ara masadan kalkmaya yeltendi. Sonra kolundan tutup masaya oturdular. Bir diğeri LGBT dayatmasını gölgeletmek üzere masada yer alıyor. Sorsanız milli görüşçüyüz derler. Ama milletimizin değerlerini niteleyen projelere seslerini çıkarmaz. Biz ailenin kutsiyetine inanırız. Ailemize leke sürdürmeyiz.

Masanın altındaki HDP'yi allem edip masanın üstüne çıkardılar. Onu da 2 tane belediye başkanı getirip masaya monte ettiler. Zaten bir tanesi ayrılıp kendi partisini kurdu. Kalanlar seslerini çıkarsalar "hain" damgası yiyecekler. Seslerini çıkarmayıp Bay Bay Kemal'in deyimiyle tıpış tıpış gidip oylarını verseler ülkeye kötülük edecekler. Aynı durum diğer partilerin tabanı için de geçerli. Hepsinin de diyemeyeceğim, neticesini 14 Mayıs'ta göreceğiz.

Altın kıymetindeki yıllarımızı kaybettirdiler. Bize dikilen deli gömleğini yırtıp attık.

Şu bay bay Kemal bu ülkeye ne yaptı? İzmir'de Ankara'da İstanbul'da ne yaptılar? CHP demek ne demek çöp, çukur, çamur, susuzluk.

Onlar konuşur, biz yaparız. Şehirlerimizin her birini dünyada görülmemiş yatırımlara kavuşturduk. Ordu'ya 62 milyar liraya yakın kamu yatırımı yaptık. Üniversitemizi şehrimize kazandırdık.

Yaptıklarımız bitmiyor, tabii bir de yapacaklarımız var. Birileri gibi aklımıza eseni söylemeyiz.

'14 MAYIS'TA HESAPLAŞALIM'

Birileri ülkemizi onu bölmek isteyenlerin pençesine itiyor biz daha yukarı taşımak istiyoruz.

Birileri köken ve mezhep konusunda ayrıştırıyor biz birlik ve beraberliğin peşinde koşuyoruz.

76 üniversite vardı, şimdi 208 üniversite var. Üniversitesiz şehrimiz yok.

Biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Sizden kapı kapı dolaşmanızı istiyorum.

Bunlar talimatı Kandil'den alıyor. Kandil'dekilerin zaten Allah'ı, dini, ezanı, kitabı yok. Kürt kardeşlerimi bunlar istismar ediyor. Kürt kardeşlerimin dindar olanları var, bunlarla mukayese edilmez. Bunlar Diyarbakır Anneleri'nin evlatlarını dağa kaçırdılar, taciz ettiler. Gelin diyorum ki "14 Mayıs'ta hesaplaşalım

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN